Döbbenet Pakson! A vajdahunyadiak négygólos győzelmet arattak az El-selejtező első felvonásán

Döbbenet Pakson! A vajdahunyadiak négygólos győzelmet arattak az El-selejtező első felvonásán

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
NeszorakozzLajossal
NeszorakozzLajossal2024. 07. 12. 15:59

nordg - mantrázd csak tovább a sületlenségeidet ezen az igénytelen aljamagyar nyelven, amin böfögsz... attól még 0:4, a kedvenceid elhasaltak, mint malac a jégen....

HPLovecraft
HPLovecraft2024. 07. 12. 14:38

velemenyazertmegcsakvan Ugyan hagyd, meg se nézte az ember, ez biztos. Ketten segítettek a románnak lebicegni a pályáról, ennél egyértelműbb piros a világon nincs. A végén meg már Knézy is levágta, hogy kívül kezdődött a szabálytalanság, szabad szemmel látható, még lassítás sem kell. Aki a tények ellen beszél, azzal teljesen felesleges vitatkozni, mert nem is érdekli a valóság, csak mantrázza a bődületes ostobaságait ész nélkül.

velemenyazertmegcsakvan
velemenyazertmegcsakvan2024. 07. 12. 14:16

nordg99 - figyelj csipás... hiába ugatod újra és újra, attól még úgy bolondság, ahogy van. Ember! A védő lábfeje függőleges irányban telibe rúgja a lábszárat... kb a kurta nagy szerencséjén múlt, hogy nem törte el a lábát... még, hogy világklasszis :)))) A Bödés eset meg... nézd újra, hajrá... Ott a gugli, nyomás.. itt befejeztem, mert szánalmasan ostoba vagy

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 12. 14:05

Azért érdekes, hogy egy semmi meccs utáni napon du 2-kor is még van aktivitás. Linezzel ne foglalkozzatok, totál agy.halott... Aki 0-4-nél bírózik, az önmagát írja le. Egy, vagy max 2-gólos vereségnél még csakcsak megérthető, de tegnap a 2 csapat között osztálykülönbség volt sajnos. Sajnos épp az történt, amitől tartottam már tavasszal, hogy a szemet gyönyörködtető, attraktív játék az NB1-ban kimagasló (ezt ne vitassuk el), de nk-ben semmit nem ér, mást kell játszani. Doll alatt megmutatta a Fradi is, mit ér nk-ben az őszinte foci - valaki fel is hozta a Partizanit stb. Sajnos itt az a gond, hogy az illúziók alapján mást vár az ember, és rideg valóságba ébred, amikor attól eltér, amit tapasztal. Ez volt az EB-n is, ahol 3 meccsen sikeresen elértünk 1, +1 talált gólt és papíron ugyan 3, ami a valóságban inkább 1p volt, és ez volt tegnap is. Az ígérgetés, a média-hype mindig megy, de 10 esetből 1-2x van csak ennek lenyomata. Sajnos fejétől bűzlik a hal... DYOS

nordg99
nordg992024. 07. 12. 13:45

veglegenyazertmegzakan te tetteted magad vagy hejlyből vagy enyire mint más nekifutásból!!?? szabóbálintnak már előtte volt egy világklasszis tiszta becsúszásos labdaszerzése. kérdéses párharcnál nem megszerezni akarta,hanem belsővel elpöckölni!! ami sikerült elenfél lábai között kötöbe!! ilyenkor nem talajfelé van stoplistalpa!! romágyerek meg félig súrolva nekiszalatt. mégegyszer::tisztán látszik paksi érte el előbb labdát!!hagyni kelett volna menjen játék tovább.lehet szerecsétlen párharc volt,de nem szabájtalan!! óriási var bíró mühiba!! böde eset is tejesen nem kívül kezdödött,mosd ki csipákat szemedből!! egyértelmü vonalon lemaradva lerúgta és.a vonal tizenhatos része!! bíró tönkre vágta egészet már elején román támadásnál kezet tizenhatos elött nem fújta le és eszt müvelte sorba.románok meg mecss fordulópontjaiból szerecsésebben jöttek ki.ezért nyert gyengébb csapat a végén.

eftedel
eftedel2024. 07. 12. 12:26

Amelyik akadémia évente egy darab olyan 18 éves focistát, akit egy NBI-es csapat B csapatába be lehet állítani, nem tud produkálni, azt az akadémiát meg kell szűntetni.

velemenyazertmegcsakvan
velemenyazertmegcsakvan2024. 07. 12. 11:50

Trinity24 - nagyban egyetértünk, de... azért ez nem ennyire igen/nem! Miért? Mert volt egy Debrecen, Székesfehérvár.. nemzetköziben, sikerekkel.. hova lettek? Ezen kklubok nem csak az állami apanázs kiesése miatt került lentebbre, hanem a szakmaiatlan vezetéseik miatt. Ahol Kovács Zolik lehetnek elnökök.. ne s haragudj...

velemenyazertmegcsakvan
velemenyazertmegcsakvan2024. 07. 12. 11:44

nordg99 - ember... a paksi talpa a román lábszárán volt keresztbe... mit nem értesz ezen, hogy ez piros lap bárhol? A Böde szabálytalanság, meg akárhogy erölködsz, kivül kezdődött. Nem ott, ahol a Böde elesett... egy kis szabályismeret nem ártana... Olyan dolgokat irkálsz, amiket alkoholista fazonok szoktak ugatni a sarki kocsmában, 8 sör után

eftedel
eftedel2024. 07. 12. 11:28

Hová tűnt az a szép karóra? Nem kell szégyellni. Ennyi fizetésből nekem is lenne

Trinity24
Trinity242024. 07. 12. 10:56

Lionking! Akkor fogadnám el az érvelésedet, ha az FTC minden évben több SAJÁT NEVELÉSÜ játékost adna az első csapatba, az NB I-nek és külföldre, ahogyan ez a szerb, horvát, cseh vagy a Red Bull akadémiákon szokás. (Utóbbiakat nem kedvelem, de azt beismerem, hogy minőségi munkát végeznek! Miért nem ez a mérce a magyar utánpótlásnál?) Így, hogy csak elszórják mindannyiunk pénzét, a tiédet és az enyémet egyaránt, pár koefficiens-pontért cserébe, nem kérek ebből a "sikerből". Ha a NER kiszáll a pénzelésből és nem lesz közpénz, amit a fociklubok két kézzel és felelőtlenül elszórhatnak, akkor lesz majd nagy a döbbenet: volt 14(!) évük felépíteni a saját akadémiát és összeszedni a megfelelő szaktudást és a szükséges sportembereket. Ehelyett minden szinten azzal voltak és vannak elfoglalva, hogy megszedjék magukat mindenféle mellékszerplők, egy másodpercig sem gondolva arra, hogy mi lesz 5 vagy 10 év múlva. Aki nem képes eltartani magát, ne költse a más pénzét, pláne nem ennyire eszetlenül!

prohibidado
prohibidado2024. 07. 12. 10:52

Szépen beárazták a magyar focit, a magyar játékosokat. Még több magyart a Fradiba, ugye? Ha nem lenne a Fradi, meg lehetne szüntetni az MB1-et, mert csak közöhej tárgya nemzeti és nemzetközi szinten is. És nem, nem érdekel a Fradi, de legalább ők így vagy úgy kiemelkednek a posványból.

Trinity24
Trinity242024. 07. 12. 10:42

Lionking! Köszönjük, Ferencváros! Köszönjük! Így jó lesz? Azért engedd meg, hogy kiegészítsem gondolataidat egy apró, nem teljesen jelentéktelen részlettel: 1990 és 2010 között nívótlan volt a magyar foci, mert teljesen leépült a tömegbázis, sorra szüntek meg a klubok, tucatszámra tüntek el a grundok és stadionok, vagyis elveszett a versenysport tömegbázisa. Az utánpótlásnevelés a régi módon folytatódott, tehát eljárt felette az idő. 2010 óta nívótlan a foci, mert nincs tömegbázis, grund, minőségi utánpótlásnevelés, viszont stadionjaink és "stadion"-nak csúfolt körbekerített "ékszerdobozok" pár ezer ember számára, vannak száz- és ezerszámra tucatlégiósaink, vannak drága és egyben hasztalan akadémiáink és vannak korrupt "sportszerető" élősködőink SÚLYOS MILLIÁRDOKÉRT, ill. BILLIÓKÉRT - ennek következtében elveszítjük szeretteinket és barátiankat, akik elköltöznek vagy máshol boldogulnak - vagy idejekorán meghalnak, mert nincs elég orvos, kórházi eszköz, mentőautó és -sofőr. Kösz!

Feri 839
Feri 8392024. 07. 12. 10:30

Július. Nyár. Kánikula. Fűrdőzés. (Ki, a karib-térségben, ki örül a zuhanynak, párakapunak is....) Virtuális, gladiátor harcosok!... Újságírói,, uborkaszezon ". (Dehogy baj...) (F.)

Szeged1899
Szeged18992024. 07. 12. 10:29

NOS, AKKOR NÉZZÜK A TÉNYOLDALT... A "DERÉK LUPUÉK" MEHETNEK MAJD RIJEKÁBA A KÖV. FORDULÓBAN ÉS "TAKAROS ZAKÓT" FOGNAK ŐK IS KAPNI HORVÁT KÁNIKULÁBAN... :) BOGNÁR GYURIÉK PEDIG A CIPRUSI TENGERPARTRA MEHETNEK NYARALNI, HISZEN AZ EKL-BEN AZ AEK LARNACA VÁR RÁJUK... A VÉGÉN MÉG BÖDE DANIÉK MEGINT MEHETNEK 3 KÖRT AZ EURÓPAI PORONDON, ÉPP ÚGY, AHOGYAN AZT 2011-BEN TETTÉK... (AMIÓTA ADEM KAPICS ÉS "KÜLHONI BANDÁJA SZEGEDEN ÉLŐSKÖDIK..." MI, SZEGEDIEK SZÁZSZOR INKÁBB LENNÉNK A PAKS HELYÉBEN. ITT A PONT ÉS...ÁMEN, KEDVES KLUBTULAJOS PÜSPÖK ÚR... :) ) )

nordg99
nordg992024. 07. 12. 10:26

veglegenyazertmegzakan öregem te vakvagy?? csalóvar kimerevített egy képet amin úgylátzsott minta szabóbálint rácsúszott volna lábára!! valójába labdát érte el és egész mozdulatsortnál jobb belsövel hamarabb érte el mint a román!!attól hogy összeakattak még csak azabájtalan se volt!! a knézijenővel meg negyere mert ha nemtunnád az kosárlabdás!! focit csak közvetíti de nem azért mert köze lenne hozzá. amúgy rendbe elmondja dolgokat,csak ilyeneket nem lát. a bödét meg pontosan a vonal felett rúgta meg a lemaratt védő!!töröldki jobban szemed és nézd vissza!! ezerszázalékos tizi!! tudomásom szerint a győzikefradt már verte ki a partizani,zejeznicsár, iváncsa,mittyilland meg a többi.lehetne még fojtatni. a paks még mostan sehogyse fog kiesni!! akárhogy tette tönkre mohammedbíró a mecsset..

Szeged1899
Szeged18992024. 07. 12. 10:20

ARCPIRÍTÓ VERESÉG, EZT WINDECKER JÓZSI IS ELISMERTE APORTEMBERKÉNT, SE SEMMI BAJ! 500.-IK KOMMENTELŐKÉNT MINDJÁRT LEÍRJUK A DÖBBENETES ZAKÓ POZITÍV OLDALÁT... :)

velemenyazertmegcsakvan
velemenyazertmegcsakvan2024. 07. 12. 10:15

nordg99 - tyű apukám... vanbaj, megártott a meleg - a piros lap teljesen jogos volt.. semmit nem von el, mert elrúgta a labdát, mert mellette majdnem kettétörte a játékos lábszárát. Még a Krézi Jenő sem vitatta, aki egy cseppet elfogultan közvetített - a büntető nem volt büntető? Nem volt... mert a vonalon kivül történt, ezt is elmondta a Krézi, de persze van, aki nem látta, de obégat... - hiába ****ozol, mert a "****s" Fradi egy csoportköröstől esett ki, nem egy román II-es csapattól... - a bíró amúgy semmit sem vett el. Ugyanazt láttuk, mint minden évben, jön egy gagyi csapat és bucira veri a nemzetközi indulóinkat... semmi töbet Te meg egy elfogult szerencsecsomag vagy, aki vakon is van...

nordg99
nordg992024. 07. 12. 09:56

andyszagerto itten egy stábnak kelene lemondani.a bírói stábnak!! katasztrófa volt elsö másodperctől amit müveltek!! ijlyen világon nincs becsúszásnál elrúgja labdát és pirosat kap!! elvett tiziröl nemis szólva. vonal már a tizenhatos része!! lionking te tejesen fogamatlan vagy!!semiképp se ér véget a nemzetközi kupa paksnak!! itten igazi gond az.,hogy kilehet kapni tele migránzsoldossal a klaksvíktól is!! dehát minek?? nem ajándékba kapta paks nemzetközi kupát. lehet tegnapi mecsset a bírók tönkre tették. de attólmég paks sokaljobb csapat!! eby mecss ezen nem változtat. attól hogy a antalpéter befújta vasasnak kamutizit és paks kiesett akkor a kupából. következö idénybe csak megnyerték!! még mostan lehet nemfogják eszt a erópaliga kiírást mingyjárt megnyerni de már alakul. ha lesz rendes bíró,még ez a paŕharc sincsen lefutva.

Nagymegmondo
Nagymegmondo2024. 07. 12. 09:50

tuepontosh - tűpontosan írtad le. Senkinek nem tűník az fel, hogy a Paks: - huszonpárezres település létére nagyon sok éve stabilan az első osztályban szerepel - csak magyarokkal, amit a többi mezítlábas csapat nem engedhet meg magának - minden edző arra panaszkodik, hogy megfizethetetlenek a kész magyarok - meg tudja tartani a jó teljesítményt nyújtó játékosait - más "kis"csapatoktól ezeket azonnal lerabolják - ki tud vásárolni egy Tóth-t Kecskemétről, egy UTE számára megfizethetetlen Windeckert tud évek óta a keretében tartani, egy senkinek sem kellő Könyves elfér a keretében... Persze ezt a mai foci-finanszírozás kérdést az ún. nagy szakértők soha nem merik feszegetni. Vajon miért, de tényleg? Az egész rendszerünk be lett tegnap árazva. A szomorú az, hogy sokkal többet a többi csapatunktól sem várhatunk (persze a FTC -n kívül). Ps. Pakson a férfi kosárlabdában dettó ugyanez megy: két kézzel történő pénzszórás - rajtuk röhög az egész kosárlabda társadalom.

Andyaszakerto
Andyaszakerto2024. 07. 12. 09:41

A visszavágó még hátravan. Esély már nics a továbbjutásra, de a szép búcsúra még maradt egy kicsi, ha esetleg idegenben győz a Paks. Sokkal valószínűbb viszont a kettős vereség, és akkor tényleg le kellene mondani az egész stábnak. Persze Bognár már most is megtehetné, hátha a másodedző jobban összekapja a csapatot egy hét alatt.