Kár az első meccsért! Hiába nyert idegenben a Paks, nem jutott tovább az El-ben

Kár az első meccsért! Hiába nyert idegenben a Paks, nem jutott tovább az El-ben

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 20. 09:31

De nyilván ha ennyire vannak elvárások, biztos tudod, kik azok, akik jó emberanyagot adtak arra, hogy olyan játékost lehessen belőle kinevelni, aki méltó a Fradihoz annak tekintetében, hogy el lehet vele érni a csoportköröket. Erre vonatkozóan akkor várom a neveket, kiket tartasz, tartottál erre érdemesnek, akikkel foglalkozni kell, vagy épp akikben volt potenciál, de nem foglalkoztak velük. Egyelőre ott tartunk, hogy konkrétumok nem hangzottak el, csak egy általánosan megfogalmazott kritika. DYOS

SapientiSat
SapientiSat2024. 07. 19. 23:59

Beakadt a tű a lemezen? Ha csak figyelmetlen vagy: KI KELL(ETT VOLNA MÁR) NEVELNI ŐKET.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 19. 15:42

Mondj neveket! DYOS

SapientiSat
SapientiSat2024. 07. 19. 15:05

Ezt mióta is hallgatjuk? Hány éve? Esetleg eközben nekiállhatott volna az utánpótlással is foglalkozni a Fradi, nem? Odáig jussunk már el, hogy a fél kezdő magyarokból áll legalább... Szóval, az nem érv, hogy "nincsenek elég jó magyar játékosok". Ki kell nevelni őket.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 19. 14:17

Én is jobban kedvelem a magyarokra építő csapatokat, de fel kell fogni, nincs a Fradi számára 11 olyan magyar játékos, akikkel el lehet érni nemzetközi eredményeket. Mindenki követeli a magyarokat a csapat(ok)ba, de konkrét neveket sosem hallunk, olvasunk. Ha bárkinek van a tarsolyában 11 olyan játékos, akik megfelelnek a feltételeknek, nevezze meg azokat! Aki ilyet nem tud, az ne érveljen a magyarok hiánya miatt. Neked meg akkor kicsit átgondoltabb érvelést kellene használnod. Mert megint más reálisan és kétoldalúan látni a helyzetet és megint már állandóan ekézni az egyik oldalt. DYOS

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 14:17

Ninja! Ahhoz, hogy Mohammad a Paks-Corvinul meccsen a román játékosok műeséseit “megegye” és a Paks 11-eseit ne adja meg, a meccs legjobb magyar játékosát olyan ütközésért kiállítsa, ami még szabálytalanság sem volt stb. stb., az európai nemzetközi meccseken ritka nagy csalás. Ehhez Mohammad Usman Aslam (norvég) játékvezető kellett! Az, hogy ezt Mohammad ilyen bátran és gátlástalanul megtehette, Csányi Sándor UEFA-FIFA alelnök hallgatólagos jóváhagyása is kellett. Ezt Mohammad ilyen gátlástalanul nem tehette volna meg. A román klub játékosait is előre tájékoztatták, hogy itt és most lehet műesni, mert a Mohammaddal le dumálva. Számomra úgy tűnt Csányiék-Berziék-Kubatovék példát akartak statuálni, hogy magyar játékosokkal nemzetközi szinten nem lehet eredményt elérni.

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 14:01

HPLovecraft! Költségvetést természetesen lehet számolni a Zrt. éves beszámolóból is. A költségvetés kiszámításához viszont érteni kell! Azok, akik ehhez nem értenek azok ne erre figyeljenek, mert ezzel a számolás miatt lehet manipulálni! Az éves beszámoló bevétel, összes bevétel, kiadás, költség viszont tételszerűen kiolvasható az éves beszámolóból. Ha valaki mást mond, az könnyen bizonyítható, hogy hazudik, mert tétel az éves beszámolóban. Egyszerűen megközelítve, nem pontosan, ha valaki az összes bevételét elköltötte, akkor az volt a költségvetése, ha veszteséges lett, akkor többet költött, mint a bevétele, ha nyeresége lett, akkor kevesebbet költött, mint a bevétele. Az összes bevétel, tétel az éves beszámolóban, ezt nem lehet másképp értelmezni, könnyen kiderül, ha valaki hazudik. Ezért nem összes bevételről beszél az, aki hazudni akar, hogy mennyit költött.

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 13:46

NinjaaaJNK! Ezeket, amiket itt a lineztől idéztél nem én írtam és nem is értek egyet vele. Én a kubatov előtti Fradit imádtam, még az Albertéket, a Dalnoki csapatot. Ez a kubatov FTC semmilyen értelemben nem a történelmi Fradi folytatása. Ez 1 gusztustalan politikai projekt.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 19. 13:20

jegenye Nagyon nem úgy tűnik... Ismered a mondást, ugye: bort iszik, vizet prédikál. Még egy olyan mondatod nem volt, amivel bizonyítotttad volna, hogy szimpatizálsz a Fradival. linez De nem a tegnapi meccs volt csak. Tegnap azért (is) játszott jól a Paks, mert az ellenfél tett magasról a meccsre, azaz kb hagyta a paksiakat. Első meccs is volt, ahol a Paks a pályán sem volt; vagyis de, összeszerencsétlenkedtek mindent és adtak egy gólpasszt. Szóval kicsit aggyal legyél szíves gondolkodni, ne az elfogultságból. Nyilván ez is bizonyítja, melyik polcra lehet téged helyezni. A Paks a 2. meccsből kihozta, amit lehetett; jobban játszott, nyert, de a tj eldőlt. Ez rendben van! Kérdés, mire mennek a ciprusiak ellen. A Paks nagyon szép focit játszik, aminek haszna nk-ben kb semmi. Én már azzal elégedett leszek, ha nem lesz kettősvereség. DYOS

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 13:07

NinjaaaJNK! Én 70 éve Fradi drukker vagyok, tehát nem a Fradit utálom, hanem azt, amivé kubatov a Fradit tette. Azért utálom mert száz milliárdokat lopnak ki és még a magyar futballnak is árt, amit a Fradiban csinálnak több, mint egy évtizede. Én ezt nem tudom elfogadni.

HPLovecraft
HPLovecraft2024. 07. 19. 13:00

jegenye-3 Annál szomorúbb, hogy nem vagy tisztában egyes szavak jelentésével. A költségvetés szónak ugyanis a köznapi értelmezése sokkal szélesebb körű, mint a számviteli.

ggilga
ggilga2024. 07. 19. 12:48

A Paks megérdemelte volna a továbbjutást a tegnapi teljesítménye alapján. Bebizonyosodott hogy sokkal erősebb csapat mint a román ellenfele. Az első meccset a játékvezető manipulálta. Ez a magyarázata a kiesésnek. Böde és könyves 35 felett is simán megütik a válogatott szintet. Nem rosszabbak Varga Barnabásnal.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 07. 19. 12:47

Jegenye Azt írtad lejjebb, hogy nem vagy összetéveszthető linezzel, mert más a stílusod. Ebben igazad van, azonban egy dologban, ami a lényeg, hasonszőrűek vagytok: csak azt látjátok, amit látni akartok és csak a Paks oldaláról tudsz érvelni, és neked minden érv, amivel kifejezheted Fradi-gyűlöleted. És innen kezdve nem tartalak kompetensnek, mert nem vagy képes objektíven, kétoldalúan látni a dolgokat. Ugye érted a szójátékot: kétoldalúan...?! Nyilván, ha tényleg közöd van a könyvvizsgálathoz, akkor pontosan tudod, miért mondom. Ideje lenne kicsit MÉRLEG-re vonni a saját érvelésed, készségeid és korlátaid. Azon kívül, hogy magyarul írsz, nem vagy semmivel sem különb, mint az agya.lágyult linez. Bírózni 0-4-es meccs után szánalmas. Ha megadják az 1. fi-ben szerzett gólt, akkor mást játszik az ellenfél. Azt se felett, a románoknak már ez egy edzőmeccs volt, nem vették komolyan, csak annyit adtak ki magukból, ami kellett a biztos tj-hoz. Ha éles a meccs, pörögnek bőven. DYOS

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 12:43

christinho80! Pontosítanám: nem galambbal sakkozni, hanem okleveles könyvvizsgálóval vitatkozni közgazdasági témában.

christinho80
christinho802024. 07. 19. 12:37

Jegenye a 444(ezt találtam hirtelen) az e-beszámoló alapján hozta le a cikket. Benne van a cikkben a forrás. De inkább hagyjuk. Tudod, mint galambbal sakkozni... Jobbulást

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 12:26

HPLovecraft! Nekem könyvvizsgálói végzettségem van Ez a legmagasabb elérhető végzettség közgazdászként.

HPLovecraft
HPLovecraft2024. 07. 19. 12:25

Lionking Uh... Nyilván azért kell minél több szponzor, meg állami pénz, mert a zuefa tartja el a Fradit. Aha. Egyéb ostobaság?

HPLovecraft
HPLovecraft2024. 07. 19. 12:17

jegenye-3 "Zrt.-nek nincs költségvetése!" Ne beszélj már butaságokat. Költségvetés: annak a megtervezése, hogy egy személy vagy szervezet hogyan fogja elkölteni a rendelkezésére álló pénzt. Még egy családnak is van (lehet) költségvetése.

freak90
freak902024. 07. 19. 12:17

A ciprusi csapat is szép kihívás lesz. Nyugi!

jegenye-3
jegenye-32024. 07. 19. 12:13

Az FTC Labdarúgó Zrt. saját tőkéjének 99%-ban a magyar állam a tulajdonosa. Az FTC-nek, az egyesületnek is a magyar állam a tulajdonosa, de a FTC Labdarúgó Zrt.-nek nem az FTC egyesület a tulajdonosa. Az FTC egyesületnek költségvetése van. FTC Labdarúgó Zrt. egy önállóan működő Zrt. kellene, hogy legyen. Nekik nem költségvetésük van, hanem mint Zártkörű részvénytársaság éves beszámolót készítenek, amit következő év május 31.-ig kell beadni a Cégbíróságon! A 2022. évit 2023. május 31.-ig kellett, a 2023. évit ez év május 31.-ig kellet beadni! Ha arra gondolsz, amikor veszteséges volt a FTC Labdarúgó Zrt. és az FTC egyesület világcsúcs áron “részvényt vett az FTC Labdarúgó Zrt.-ben, az meg jogszabályellenes volt