Kínok kínjával, de bejutott az Európa-ligába a Ferencváros, amely tizenegyesekkel győzte le bosnyák ellenfelét

Kínok kínjával, de bejutott az Európa-ligába a Ferencváros, amely tizenegyesekkel győzte le bosnyák ellenfelét

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
hali0418
hali04182024. 08. 30. 13:50

A Szlovan meccset végig nézve jutottam arra a következtetésre,hogy Ők miért és mi miért nem.Ilyen gyenge Fradit még senki nem látott,mert akik eddig jók voltak Zakariessen,Varga,Pesics,,Traoré,Ramirez egyszerre zuhantak össze.Olyan befejező csatár kellene,aki él hal a gólokért,jó felépítésü,akár még magyar is lehetne.A szlovákok vert helyzetben bátran válalkoztak két átlövéssel ,egyszerúen ösztönből és nyertek.Ez az edző majd valamikor jobb taktikát választ és a kiölt támadó focit visszahozza. Lisztes Krisztián ebben a csapatban nem tudott kinőni,mert a sok profi nem engedte.Magyarul ilyen unalmas két meccset talán soha nem játszik még egyszer.Megkockáztatom lehet,hogy most kellene edzőt váltani,és magyar ember kerüljön a magyar FTC-be,mert ez most nem magyar.

lempilampi
lempilampi2024. 08. 30. 12:06

Valaki Fradi Szívet említett. Ha Fradi Szív lenne, akkor ez a Fradi nem itt tartana. Aki emlékszik még Rákosira a Fradi nagy munkabírású mindenes összekötőjére, akinek talán még két szíve is volt, az egyik a sajátja, a másikat meg a Fradiért tartotta. Igen, azokért a játékosokért, meg a csapatért valóban szívből lehetett szurkolni. De azóta mi lett ebből az Egyesületből és a csapatból? Ebben a közegben a Fradi Szív nem érzi jól magát, nem képes kiteljesedni, hogy magával ragadná a csapatát és szurkolóit. Most azoknak rosszabb, akik még látták az 1960-as, 70-es évek Fradiját. Abban az időben szárnyaltak, de ma már szív és lélek nélkül leledzenek.

orbanvitya
orbanvitya2024. 08. 30. 10:21

Tisztelt Bagoly Honfitársam!Önnek igaza van. Valóban egy totálisan megosztott országban már semminek sem tudunk örülni.Annak sem, hogy a környező országok BL-be jutott kirakat csapatai mellett, a Fradinak köszönhetően a magyar bajnoknak gyakorlatilag 1 párharcot kell nyerni (hiszen ha nem is kiemelt,az első körben a leggyengébb csapatokkal játszhat -respekt azoknak is,hiszen mi már senkit nem becsülhetünk le),és adott az EKL,amely valljuk be,az idei,újabb koncepció nélküli Fradi számára több sanszot, igaz talán kevesebb pénzt tartogatott...nézzük meg, hol tartunk, nézzük meg, a nálunk jóval kisebb focinemzetek hány,és milyen kupák főtábláira delegáltak csapatOKat(!),s pironkodjunk, hogy a nem piaci alapon működtetett .agyar klubfoci (és a FRADI!) mellett hogy haladt/robogott el pl.a régió sok kirakat klubja.Ezt tegyük mérlegre,ill.azt,hogy a híg**** mezőnyben sem hiányozhatna a hit, klubhűség,büszkeség és egység. Gondoljunk arra,kik,s HOGYAN viselték az FTC mezét.. Szerénység,szemüveg.

Pwell
Pwell2024. 08. 30. 09:49

Ez egy nagyon gyenge meccs és párharc volt a Fraditól. Az edző is ludas, nem mert kockáztatni, úgy gondolta biztonsági játékkal valaki majd csak megvillan elöl. Mivel viszont a befejező poszton vannak a legnagyobb hiányosságok, plusz annyira beleszürkült a csapat a kiltátástalan (de biztonságos) mezőnyjátékba, hogy helyzeteket sem tudott teremteni, azzal, hogy nem vállalt kockázatot tulajdonképpen óriási kockázatot vállalt. Még szerencse, hogy az amatőrök is jobban lövik a büntetőket, mint ezek a bosnyákok, akik egyébként nagyon is megállnák a helyüket a mennyeiben, csak ők is úgy voltak vele a biztonság mindenek előtt. Mondjuk ez részükről jobban érthető, hiszen a Fradi kerete papíron jelentősen erősebb.

xtremett
xtremett2024. 08. 30. 09:17

Egyébként ezt a problémát már évekkel ezelött lehetett látni. Amikor nem voltak a pályán a magyarok (Sigér, Lovrencsics, Botka) nem volt meg a tűz a játékosokban. Most már ott tartunk, hogy egyedül azon a játékoson látszik az akarat és hajtás, aki kellően régóta itt van ahhoz, hogy átragadjon rá ebből valami, Zachariassen. És persze Varga, de hát ő a pozíciójából adódóan nem igazán tudja a tempót diktálni, ugyen ez igaz Dibuszra is.

bagoly23-3
bagoly23-32024. 08. 30. 09:12

Nagy öröm ezt a végtelen fradifóbiás nyafogást olvasni! Szerencsétlen flótások így élik ki mérhetetlen csalódásukat az FTC továbbjutásával kapcsolatban! Soha se legyen más élményük! hajrá Fradi, ütögesse a guta továbbra is asz ellenségeket!

str67
str672024. 08. 30. 09:09

Túl vannak edzve. Látszik, hogy nincs meg a frissesség, a robbanékonyság. Szerintem szeptember végére, októberre lesz időzítve a formájuk, majd akkor döl el, hogy milyen munkát végzett Pascal.

OzvegyTorpenyiFrigyesne
OzvegyTorpenyiFrigyesne2024. 08. 30. 09:05

A csúnya Fradi elnyomja a sok tehetséges magyar játékost és helyette NB1-es szintet el sem érő **** játszat, pfújjj! Még tiszta szerencse, h a többi NB1-es csapat így meg tudja venni azt a sok tehetséges magyar fiatalt és minden évben jól elverni vele a csúnya Fradit! Ja, nem.

Gaben1975
Gaben19752024. 08. 30. 09:01

Egyrészt persze jó, hogy a Fradi bejutott, de az gáz, hogy gyakorlatilag Hajnal hasonmásokat igazolnak évek óta. Sokkal szimpatikusabb az Újpest csapat építkezése azzal, hogy magyar játékosokat igazolnak. A másik észrevételem, hogy a magyar M4 Sportos riporterek elmentek egy ilyen ellenfél lesajnáló, szarkasztikus hangvételű, már-már elvakult közvetítés irányába. Ez egy sportesemény, amit mindenki lát a saját szemével, ne kelljen már azt átélni, mintha politikai hirdetésben lennénk, ahol teljesen mást mondanak, mint ami történik….

AjosagosJoliNeniAharmadikrol
AjosagosJoliNeniAharmadikrol2024. 08. 30. 08:57

Még a legelején reménykedtem,hogy sikerült a fradinak egy gyengébb csapatot kifogni,de tévedtem.Nem tudom,hogy egyáltalán létezik-e olyan.

dirceu
dirceu2024. 08. 30. 08:52

Úgy ünnepli a sportsajtó a Fradi továbbjutását, mintha nem egy NB1/nb2 határán lévő noname, pénztelen kiscsapat ellen nyertek volna irtózatos mákkal (megnézném, mennyivel gyarapodott tegnap a Borac kapusának bankszámlája...) Szégyen volt az egész meccs. A Felcsútnak gratula, nekik 9 ellen kellett volna eldönteni, a tiziknél ezzel a kisgyerekkel nem volt esélye...

jobbanakartam-2
jobbanakartam-22024. 08. 30. 08:42

Egy Barcelonában, Madridban vagy egy Bayernben is (!!) több hazai játékos van (!!!), de ők BL-t akarnak nyerni, ti barmok! Nem egy **** EL rájátszást. Az minőségi különbség, hogy valaki egy Premier League-ben akar talpon maradni és nem kiesni, ezért kell külföldi vagy egy **** európai nemzetközi ligában akar csoportköröket elérni. EHHEZ AZ UTÓBBIHOZ NEM KELL KÜLFÖLDI, BÁRKI BÁRMIT MOND! BIZONYÍTÉK ERRE A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOK ÉVRŐL ÉVRE, HOGY MEGCSINÁLJÁK HAZAI JÁTÉKOSOKKAL!!

jobbanakartam-2
jobbanakartam-22024. 08. 30. 08:38

Fradi szív = Multikulti exkluzivitás. A világ minden tájáról összeszedünk a legkülönbözőbb etnikumú embereket, de mindenképp második ligás afrikai gólkirályokat és öregedő középszerű bosnyákokat kell igazolni. Az exkluzivitás versenyében nem szabad alulmaradni! A fradika szurkolók úgyis a befogadásáról híresek! Antimagyar Fradi, maffiaállam vezetője a klubelnök és mindent, ami tisztán magyar, megvetnek! Aki ezeknek szurkol, az ne merjen Dózsázni, mert most ti vagytok a mai Dózsa 100%-ban. Felemelt fejjel büszkén vagytok talpnyalók! Egy tiszta magyar szívű közönség bojkottálná ezt a kukázást, amit már évek óta csinál a Fradi a nemzetközi piacon. Míg a környező országok RENDRE (!!!) megcsinálják 6-7 db hazai játékossal a nemzetközi csoportkört. Antimagyar Fradi! Hazaárulás! Kubatov, takarodj a pénzeddel együtt, vagyis az adófizetők pénzét utánpótlásra és semmi másra, ameddig nincs magyar lélek ebben, addig engem hidegen hagy ez a műanyag ****.

Lionking
Lionking2024. 08. 30. 08:38

Tisztelettel kérdezném a Nemzeti Sport komment moderátorait,hogy meddig türik,és engedik a rengeteg 0 I&-val rendelkező idioták beírásait?Mert nem olvasok mást,csak zsoldosozó,amit a többség azt sem tudja hogy mit jelent,rasszista,gyűlölködő,stb,stb,stb,beírásokat lehet olvasni!Apropó!Kérdezném az itt kommentelő értelmi képességgel nem rendelkező,többségi beírókat,hogy a Fradin kívül melyik magyar csapat van még csoportkörben? Folyamatosan 6-ik éve! Már,a Szlovákok is elhagyták bennünket! Mert,nálunk csak a Fradi hozzá a koeff pontokat! Na ezen kellene elgondolkozni,hogy miért van ez így? És,nem nyílvánosan gyűlölködni,a más bőrszine miatt le****ozni,zsoldosozni,stb,stb,stb!Mert,szerintem ez a közzösség elleni izgatás!

zlot
zlot2024. 08. 30. 08:36

Vajon miert neztem a Puskas meccset 90%-ban?

prolifobiasok
prolifobiasok2024. 08. 30. 08:22

Ha a Bl- be jutottunk volna,akkor az lenne nektek a bohóc liga :))) Hihetetlen mekkora madarak vagytok kedves fóbiások! Lehet utánunk csinálni legalább a felét,de addig is csitu van!:)))

xtremett
xtremett2024. 08. 30. 08:19

A gond alapvető okai szerintem: 1. A fardi nem az utánpótlásra akar támaszkodni, ergo nem is jó az utánpótlásuk. 2. Szív nélküli, hideg, rofi légiósokkal ugyan lehet minőségi focit produkálni, de ahhoz olyan minőségi játékosok kellenek, akik soha nem fognak az NB1-be jönni. 3. Ebből adódóan a fradi jelenleg szív és motiváció nélküli tucatlégiósokra épül, a kapuban álló Dibusz az utolsó fecske... 4. Amíg nem kezd el a fradi keményen a saját nevelésre koncentrálni, addig itthon jó pár csapat rájuk fog nőni, de ez nem is baj.

xtremett
xtremett2024. 08. 30. 08:11

Ez valami borzalom volt. Át is kapcsoltam a Puskás meccsére, mert ez egy nézhetetlen szar volt. Ilyen borzalmasan gyenge fradit nem tudom mikor láttam utoljára. Evvel a teljesítménnyem még az EKL is sok lenne, nemhogy az EL. Ha valaki 1-2 éve nekem azt mondja, hogy ebben az idényben a fradi ilyen fos produkcióval rukkol elő, szerintem kiröhögöm, mert nem tudtam elképzelni, hogy ennyire rossz irányba fordulhatnak a dolgok. Ilyen lélektelen, motiválatlan szar csapat nincs mégegy a magyar bajnokságban. Szív és motiváció nélküli tucatlégiósok gyűjteménye. Ilyen teljesítménnyel a bajnoki cím sem lesz meg és ne is legyen! Legyen egy nagy pofáraesés. Amúgy jobban is járna mindenki, ha a BL-t érő első helyen egy olyan csapat végezne aki kellően motivált a nemzetközi porondon és lehet benne magyar játékost is találni. Ez így szerintem totális zsákutca. Nem egy csapat fog itthon a fradi fölé nőni.

orbanvitya
orbanvitya2024. 08. 30. 08:08

Itt az idő, hogy leüljek beszélgetni Gábor barátommal, mert úgy tűnik, ha valóban nem piaci alapon működik a nemzethy kirakat klubunk, s nincs hit, kötődés (nem játszanak, nem épülnek be magyar játékosok), öntudat, akarat és büszkeség (illetve tudás!) a játékosokban, akkor évről évre csak nő a távolság a régió más kirakat klubjaival szemben, ahol mindezek fordítottja igaz (persze, légiósok mindenütt vannak, csak valahogy a kémia más a csapatokon belül: Slovan, Salzburg, Dinamo, CZ...). ITT, a Fradi esetében NEM A BL lehet a terv évről-évre jelenleg, hanem az összkép alapján a KL. Erre a nk.szinten valljuk be, gyengécske Banja Luka-ra igaz, hogy nekünk már soha, senkit nem lehet lebecsülni. Ez az idei EL szezon a 4 hazai meccs és a várható, tervezett nagyobb Kupa bevétel semmi jót nem ígér. Koncepciót nem látok. Felcsúton legalább van:-)...

V60
V602024. 08. 30. 08:05

Lehet itt szidni mindenkit, ez a " szúnyog" csapat ellen sok úgymond nagynevű csapat is megszenvedett volna. A magyar bajnokságban is a legtöbb csapat egyet akar a Fradi ellen, gólt nem kapni. 9 én védekezni. Ezt a Banja jobban csinálja, mint a magyar NB1 és csapatok. Még annyit, Pesic, és Rommens nagyon kilóg lefelé, remélem, ma jön Krisztofer és a lengyel csapatból a csatár, mert tényleg előre kell erősíteni. Mindazonáltal a Fradit korai temetni, egy játszó csapat ellen a Fradi is jobban fog játszani, pl a Mity ellen is többet fizetünk, mint a " szúnyogok" ellen. A Borac egyet akart, tizenegyesekkel továbbjutni valahogy és viszonylag profin megszervezte a védelmet, fizikálisan jók, taktikailag fegyelmezett csapat, de előre semmit sem vállaltak fel, ezért ritmusa sem volt a meccsnek, nem lehetett végigvinni a támadásokat, bedobás, szabálytalanság, ütközés, szimulálás. Majd nézzük meg, hogy mit tudunk 1 hónap múlva a nem ilyen csapatok ellen, addig örüljünk, hogy Európa Liga ismét.