Szalai Gábor: Hibáztam az első gól előtt, ezért vállalom a felelősséget – videó

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.09.26. 09:24
A Ferencváros szerdán egygólos vereséggel kezdte meg szereplését a labdarúgó Európa-ligában az Anderlecht vendégeként. A találkozón a zöld-fehérek kezdőcsapatában kapott játéklehetőséget Szalai Gábor, aki a lefújás után értékelte is saját maga valamint csapata teljesítményét az M4 Sport mikrofonja előtt

„Örültem, hogy megkaptam a lehetőséget és a bizalmat – kezdte az M4 Sportnak adott interjúját Szalai Gábor. – Úgy készültem, hogy kezdeni fogok, és ez be is jött. A mérkőzés hangulata, meg az egész, ami körülveszi az Európa-ligát, az hatalmas élmény. A pályáról sajnos nem túl pozitívan jöttem le, még ha a csapatnak és nekem is voltak jó pillanataink a meccsen. De az első gól előtt volt egy bepasszom, amelyből utána sajnos gólt kaptunk. Hibáztam, ezért vállalom a felelősséget.”

A védő arról is beszélt, hogy nagyjából tartották azt a taktikát, amit a meccs előtt Pascal Jansen vezetőedző kért tőlük. „Amikor kijátszottuk szélekre a labdát, akkor meg tudtuk őket bontani, de nyilván kellett hosszan is játszanunk. Szerintem amit kellett, azt megtettük, de az első góljuk után már nyilván nehéz volt” – fogalmazott az FTC védője.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik