Formula-1: nem készül el a bemutatóig az új Ferrari

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2007.01.11. 18:53
Címkék
Olasz médiaértesülések szerint nem készülnek el a vasárnapi hivatalos bemutatóig a Formula-1-es Ferrari 2007-re tervezett autói. A Ferrari egyik szóvivője elmondta: az autók bemutatására csak a szponzorokat hívták meg, akik azonban az új járműveket szétszerelt állapotban láthatják.

Az újságírókat egy kötetlen beszélgetésre várják a csapat vezetőivel és versenyzőivel. Az idei világbajnoki sorozaton a brazil Felipe Massa (képünkön) társa a finn Kimi Räkkönen lesz a visszavonult hétszeres világbajnok német Michael Schumacher helyett.

"Michael mögött elfogadtam, hogy én vagyok a második számú versenyző a csapatnál, most azonban nekem jár a kiemelt támogatás, tavalyi világbajnoki bronzérmemmel erre mindenképpen rászolgáltam" - jelentette ki Massa.

"Mindkét pilóta azonos eséllyel indul, a rangsor a csapaton belül szezon közben, a mutatott teljesítmény alapján alakul ki" - reagált Jean Todt, a Ferrari igazgatója. "Ha Felipe jobb lesz Kiminél, akkor természetesen őt tekintjük majd elsőszámú pilótának."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik