A „király visszatér”: az NSO olvasói szerint Schumacher tarolni fog

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2009.08.07. 09:23
Címkék
Egy internetes közvélemény-kutatás eredménye alapján sok szurkoló bízik a Formula-1-be visszatérő Michael Schumacherben, 30 százalékuk szerint dobogóra fog állni tervezett első futamán, az augusztus 23-i Európai Nagydíjon. Ezalatt a Nemzeti Sport Online-on futó szavazásból kiderült, hogy honlapunk olvasói még reménykeltőbbnek látják a „király visszatérését”.
Az idő majd eldönti, hogy mire lesz képes Schumacher
Fotó: Imago (archív)
Az idő majd eldönti, hogy mire lesz képes Schumacher
Az idő majd eldönti, hogy mire lesz képes Schumacher
Fotó: Imago (archív)
Az idő majd eldönti, hogy mire lesz képes Schumacher

A német sztár valenciai szereplésével kapcsolatban feltett kérdésre a válaszadók több mint fele úgy vélte a www.formula1.com oldalon, hogy pontszerző helyen, vagyis az első nyolc között végez, a voksolók közel ötöde szerint pedig meg sem áll a győzelemig.

A 91-szeres GP-győztes Schumacher egyébként a viadal napján 40 éves, 7 hónapos és 20 napos lesz.

A hétszeres világbajnok ugyanakkor csak abban az esetben térhet vissza, ha orvosai engedélyezik számára a versenyzést. A német pilóta a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedő brazil Felipe Massát helyettesítené a Ferrarinál.


A Nemzeti Sport Online által kiírt szavazásból kiderül: honlapunk olvasói még a fentieknél is bizakodóbbak Schumacher visszatérését illetően.

A péntek reggeli állás szerint a válaszadók 56 százaléka úgy látja, az F1-es legenda ismét megmutatja, „ki a király”, és mindössze 5 százalék gondolja azt, hogy a mostani Formula–1 az ő korában már „nem neki való”.

A „köztes megoldások” közül olvasóink 25 százaléka szerint ha adnak neki elég időt, akkor újra elérhet kimagasló eredményeket a hétszeres világbajnok, míg 14 százalék szerint nem szabad túlzott elvárásokat állítani elé.

Szavazás

Ön mit vár Michael Schumacher visszatérésétől?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik