Eb 2016: eljárás indult egy magyar szurkoló ellen

Vágólapra másolva!
2016.06.15. 23:32
A francia Sud-Ouest regionális portál jelentése szerint a keddi Ausztria–Magyarország (0–2) labdarúgó Eb-csoportmérkőzés előtt őrizetbe vettek egy ittas és magánál bokszert tartó magyar szurkolót. A magyar rendőrség franciaországi egysége megerősítette, hogy eljárás indult egy magyar drukker ellen.

A Sud-Ouest arról ír, a 27 éves budapesti lakost a rendőrség gyors reagálású egységei vették őrizetbe, ittas volt, és átvizsgálásánál egy bokszert, illetve egy símaszkot találtak nála. A férfit a magyar szurkolói vonulás során „szúrták ki" a rendőrök – a drukker végül kijózanítóba került, és lemaradt a mérkőzésről, valamint eljárást is indítottak ellene.A Sud-Ouest arról ír, a 27 éves budapesti lakost a rendőrség gyors reagálású egységei vették őrizetbe, ittas volt, és átvizsgálásánál egy bokszert, illetve egy símaszkot találtak nála. A férfit a magyar szurkolói vonulás során „szúrták ki" a rendőrök – a drukker végül kijózanítóba került, és lemaradt a mérkőzésről, valamint eljárást is indítottak ellene.

A magyar rendőrség Franciaországban dolgozó egysége hivatalos Twitter-csatornáján (NFIP Hungary) megerősítette, hogy Bordeaux-ban egy fő ellen indult eljárás, de a tízezres magyar tábor ezenkívül annyira mintaszerűen viselkedett, hogy a rendőrök hivatalosan is köszönetet mondtak nekik.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik