Jovics lett a hős, Szerbia a 95. percben egyenlített Szlovénia ellen

Jovics lett a hős, Szerbia a 95. percben egyenlített Szlovénia ellen

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
jedesmedve
jedesmedve2024. 06. 20. 19:03

A mai szlovén-szerb döntetlennel megnyílt az elméleti út a továbbjutásra, csak verni kellene a skótokat. Ami azért nem lehetetlen, de én továbbra is zakóra számítok. Szóval csak kellemes meglepetés érhet.

orcan-fintor
orcan-fintor2024. 06. 20. 18:43

NinjaaaJNK: Én a csapatok erejéről egy szót sem írtam, viszont pontok számáról igen és abban nem is tévedtem, míg a csapatok erejének megítélése emberenként változik.

orcan-fintor
orcan-fintor2024. 06. 20. 18:41

gaborbalazs: Engem konkrétan lekárogóztak azért, mert szombaton az első meccsünk előtt megírtam, hogy véleményem szerint három vereség lesz a 3 csoport meccsen. Eddig 2 sima vereség és a skótok akaraterejét ismerve a harmadik is valószínű. Itt írták azt, is, hogy a legjobb minimum 4 közé jutunk és a döntő is valószínű, sőt volt aki szerint a megnyerjük az EB-t.

ohteujdesign
ohteujdesign2024. 06. 20. 18:31

francia angol után nekik adják a németeknek legtöbbet és nem a hazai pálya miatt csak keret érték alapján ettől még kieshetnek más ellen is de az meglepi lenne nem papírforma

ohteujdesign
ohteujdesign2024. 06. 20. 18:31

a nagy csapatok közül bárki nyerhet aktuális napi forma dönt de a lényeg a németek mindig esélyesek játékoskeret alapján

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 06. 20. 18:19

Nem tudom, ki követi az angol meccset, én arra azt tippeltem, hogy ha a vége előtt nem sokkal X-re áll, nem fognak ráfeszülni az angolok a győzelemre. X-et tippeltem, de persze nem életbiztosítás, hogy az is lesz, csak válemény. DYOS

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 06. 20. 18:12

orcan-fintor Nem vagyok a válogatott ügyvédje, de egy dolgot ne hagyjunk figyelmen kívül: csak a magyarok és a skótok azok, akik két komoly csapattal játszottak/játszanak az első két körben. B: ALB >> CRO, ITA C: SRB >> SLO, ENG D: POL >> NED, AUT E: SVK >> BEL, UKR F: CZE >> POR, GEO Azért egyik páros sem olyan erős, mint a GER SUI. DYOS

gaborbalazs
gaborbalazs2024. 06. 20. 18:11

orcan-fintor. Hol olvastál ilyet hogy megnyerjük az eb-t egyáltalán hol olvastál ilyet hogy biztos tovább jutunk a csoportból? Ezen az oldalon van 3-4 teljesen szenilis és fogalmatlan ember.

ohteujdesign
ohteujdesign2024. 06. 20. 18:10

teroknor a németeknek nem szoktak csalni spanyoloknak szoktak legjobban aztán angol és olasz de németeknek nem. ezt bl-be rendszeresen látjuk így a válogatottukat se segítik. nem tudom te ezt az 54-es meg pár német utáló csalást honnan veszi mikor a szakértők mikor 54 szóba kerül nem beszélnek semmilyen csalásról.

ohteujdesign
ohteujdesign2024. 06. 20. 18:09

ninjára érdemes hallgatni ő a skót svájcot is döntetlenre tippelte én úgy gondoltam svájc azért behúzza.

kerouac73
kerouac732024. 06. 20. 18:06

na alakul ez...ez már a 2. ilyen csoport ahol 1-2 pontos 3. helyezett is kinéz...még 2 csoportban is van erre sansz...szóval nem kell itt számolgatni, ki kell menni és megmutatni, hogy tudunk nyerni a skótok ellen és akkor meglehet a továbbjutás...ha pedig nem akkor meg nincs helyünk ott, haza lehet ballagni és csendben maradni és elgondolkozni mindenkinek saját magán.

dobzselaci
dobzselaci2024. 06. 20. 18:00

Oberennsinnen49: Szerintem, ha ugyanígy állunk fel, akkor valószínű nem nyerünk. A legjobb játékosunk idáig nem adott semmi pluszt, beleszürkül a mezőnybe, helyzete sincs. Elég egyszerűen kiiktatják. Hátra vele Nagy Ádi helyére, onnan előbb kerül lövőhelyzetbe. Amellett, kiüti a szemét embernek, hogy 16-oson kívül nem lövünk. Úgyhogy előre játék is nagyon kiszámítható, viszonylag levédekezhető. Az, hogy kapunk legalább 1 gólt, szinte borítékolható (mondjuk még ezt sem venném biztosra, ha Szobi védekező kp-t játszik), tehát többet kell lőni. Egy pozitívum: ez a skót csapat nagyon fel van forgatva, rengeteg hiányzójuk van, ezzel együtt az kizárt, hogy még egyszer olyan semmik legyenek, mint németek ellen. Németek egyenlőre nem sokat mutattak. Szerintem egy komolyabb ellenfél azonnal kiüti őket egyenes kieséses szakaszban. Ráadásul az águk elég erős lehet. Azzal együtt, hogy realitás eb előtt is az volt, hogy mi kiesünk, a csoportunk a 4-5. legerősebb. Ez a svájc sem a korábbi.

Proffikalapacs
Proffikalapacs2024. 06. 20. 17:54

A sokat szidott tomtattonal a pont. Rossi egy felidon at,nem tud mit kezdeni a svajci felalassal,es csodalkozik olaszorszagba nem kell:)

tomtattoo
tomtattoo2024. 06. 20. 17:53

"Most hullott le a lepel. Semmit sem fejlődtünk fociban sem.". LOL Dehogy most. Aki ésszel nézi a futballt és látta hogy 2016 óta egy normális játékost nem termeltek az akadémiák, helyettük érkeztek szerbek, angolok satöbbi az már évek óta látta hogy nincs fejlődés. Aki olvasta a hozzászólásaim az tudja hogy régesrég megmondtam hogy 2016 óta nemhogy fejlődés nincs de visszaesés van. Csak a birkacsorda azt hitte hogy majd az agyonreklámozott Szoboszlai mindent megold, mert kimost az agyukat a média.

Proffikalapacs
Proffikalapacs2024. 06. 20. 17:51

Ha nem azzal a gollal,akkor másikkal vezetnek,de nehez a veresegbe beletorodni. Kivancsi leszek a skot buktat kire fogjak. Par tipp Magas volt a fu Esett az eso Puha volt a laszti Biro nem adott nekunk tizit Ez a magyar foci valosag,allandoan magyarazni a vereseget

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 06. 20. 17:49

Proffikalapacs Igazad van, gyakran nem jönnek, de már volt 1-2 találatom az EB-n is, épp pl ez a szerb-szlovén meccs... Nyilván menjünk el az "egyértelmű" meccsek mellett, mert az nem kunszt, de pl a TUR-GEO számszerűen meglett... A mi csoportunkban eddig mind a 2 magyar meccset eltaláltam kimenetelre (visszakereshető: 2-3-at mondtam SUI ellen, 1-4-et GER ellen), most X-et mondok. Mondjuk felőlem 3-0-ra nyerhetünk is, ha 2 gólt lő ebből Varga Barna... a mixemnek az számít, de őszintén, mint írtam, a ráció mentén, inkább X-es... És azt sem tartom kizártnak, hogy ahogy az írek ellen, így a skótok ellen is bukta lesz. De maradjon csak az X. DYOS

tomtattoo
tomtattoo2024. 06. 20. 17:49

Eddig az EB összes meccsét láttam és bizony a magyar a leggyengébb. Illetve egyetlen olyan csapatot láttam amely hasonlóan gyengén teljesített, az az ukrán volt (bár ők még csak egy meccset játszottak), megdöbbentő de még a cseppet sem futballnagyhatalom -nem mintha mi azok lennénk- Grúzia is sokkal dimanikusabb, lelkesebb, jobb futballal állt elő. No nem mintha nem mondtam volna meg egy éve hogy iszonyat lebőgés lesz ez az EB. Persze még van egy meccs a skótok ellen de egyrészt jobbak másrészt -4-es gólkülönbséggel semmire sem fogunk menni. De lehet hogy a tuningsztár megtáltosodik és végre lesz 3 jó passza egy meccsen? Ki tudja...

TerokNor
TerokNor2024. 06. 20. 17:45

jeanmarie88-2, a spanyolok meg teljesen szabálytalan gólt írtak. De a lényeg: nézd meg a lassítást, Gündogan sem nem a labda irányába mozdult, sem pedig megjátszani nem akarta azt, tisztán látható, hogy csak lés kizárólag az ellenfél ellökése volt a célja, az ilyen 1000%-os szabálytalanság bárhol a pályán. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a 100%_ig ugyanilyen magyar lökést habozás nélkül befújta szabálytalannak a német 16-oson belül, és hogy a mezőnyben az ilyen lökéseket 100%-ban szabálytannak fújta, mert az is volt. Olyan a világon nincs, ha valamit 10-ből 10x szabálytalannak lát a bíró, akkor pont azt az 1-et miért ítéli szabályosnak... Ugyanúgy, hogy senki nem ér éabdához, de szögeletet fúj, vagy mondhatnám a magyar kispad sárgáját, 100 méterről odafut sárgát adni, míg a német edző 3 cm-ből, habzó szájjal ordít bele a pofájába, és még csak nyugalomra sem inti. Vga többször is teljesen ítélt máshogy ítélte meg, amit mi csináltunk és amit a németek, ez egy nyilvánvaló csalás volt.

mukimikimaki
mukimikimaki2024. 06. 20. 17:45

Most hullott le a lepel. Semmit sem fejlődtünk fociban sem. A szerbek egy gyenge csapat, tehát a balkán ligában vitézkedtünk (Bolgár, Szerb, Montenegró, plusz litvánok). Tehát a lényeg, hogy a létszám emelés mellett egy szuper sorsolásunk volt. De emellett óriási mákunk is volt, lásd. Bolgár öngől a 97 percben, Litvánok 2:0-as vezetése jobb játékkal, Montenegró ott és nálunk is jobb volt és a Szerbek is. Aztán itt egyszer csak világbajnokok lettünk. Az UEFA a 27 helyezése nem hazudik. Csányi-Vági-Barczi mondjatok le, a fogalmatlanságotokért.

gaborbalazs
gaborbalazs2024. 06. 20. 17:44

NinjaaaJNK. Nyomi senki de senki nem mondta hogy simán verjük a skótokat. Sőt! kitől olvastál ilyet? Olyan hazug vagy mint az újságirás és olyan mélyen vagy hogy ****os tippmixet meg pár forint többet ér neked egy Magyar győzelmnél az EB-n . Nincs neked se eszed se szíved ehhez.