Mbappé tényleg játszott a paderborni ifik ellen

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.22. 22:15
Mbappé az új maszkjában lépett pályára az U21-esek ellen (Fotó: Getty Images)
Miután a hollandok ellen nem lépett pályára Kylian Mbappé, Didier Deschamps őt is beállította a paderborni ificsapat elleni edzőmérkőzésre.

 

Mint arról már beszámoltunk, a francia válogatott szokása, hogy a nagy tornákon (Európa-bajnokság és világbajnokság) a mérkőzések másnapján a cserejátékosok pályára lépnek a helyi klubok ificsapatai ellen. Didier Deschamps együttese a németországi Eb-n is folytatja a hagyományt, szombaton az eddig keveset vagy egyáltalán nem játszó franciák a paderborni fiatalokkal mérkőztek meg.

A találkozón a franciák első számú sztárja, Kylian Mbappé is részt vett, mivel orrtörése miatt a padról kellett végigkövetnie a hollandok elleni mérkőzést a csoportkörben. A Real Madrid csatára végigjátszotta az edzőmeccset, amely kétszer harminc perc volt a Paderborn U21-es csapata ellen.

A 25 éves Mbappé az új, fekete maszkjában futballozott, két gólt lőtt, és még két gólpasszt is kiosztott az ESPN információi szerint.

Az egyelőre továbbra sem biztos, hogy Mbappét láthatjuk a lengyelek elleni találkozón is, de Deschamps szerint a regenerációjában és a maszkkal való játék megszokásában sokat segíthetett neki ez a mérkőzés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik