A nagykárolyi játékvezető, Kovács István szerint tökéletes idénye volt

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.17. 14:21
Kovács István (jobbról a negyedik) szerint neki és társainak is tökéletes idénye volt (Fotó: Getty Images)
Tíz nemzetközi kupamérkőzésen, közte az FC Barcelona–Paris Saint-Germain (1–4) Bajnokok Ligája-negyeddöntőn és az Atalanta–Leverkusen Európa-liga-döntőn (3–0), valamint két Európa-bajnoki meccsen fújta a sípot a nagykárolyi Kovács István, aki a Román Labdarúgó-szövetségnek arról beszélt, hogy tökéletes idénye volt.

Kovács István a Bajnokok Ligájában nyolc, az Európa-ligában két mérkőzésen működött közre játékvezetőként a 2023–2024-es idényben, a román bajnokság mellett pedig további három Eb-selejtezőn is fújta a sípot, majd lehetőséget kapott a németországi Európa-bajnokságon is, ahol a Szlovénia–Szerbia és a sok feszültséget hozó Csehország–Törökország mérkőzésen volt játékvezető.

Kovács István az FRF Tv-nek, azaz a Román Labdarúgó-szövetség csatornájának adott interjút a mögöttünk hagyott évadról.

„Tökéletes idény volt, mind számomra, mind a társaim számára és minden pillanatát élveztük” – idézte a Krónika Online a játékvezetőt, aki az El-döntőre is kitért.

„Egy álmom vált valóra. Mindig is szerettem volna európai kupadöntőn bíráskodni és lám, történetesen ez volt pályafutásom második döntője. Boldoggá tett minket, hogy sikerrel vettük a mérkőzést” – tette hozzá.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik