Vb 2014: tíz válogatott már készülődhet Brazíliába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.11. 09:28
Kedden, illetve magyar idő szerint szerda hajnalban öt válogatott, Hollandia, Olaszország, Argentína, az Egyesült Államok és Costa Rica is kvalifikálta magát a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, amelynek így már tíz biztos résztvevője van.

A rendező Brazília mellett Argentína a második dél-amerikai kijutó, Európából – ahonnan 13 válogatott utazhat – Hollandia és Olaszország az első két szereplő, és a CONCACAF-zónában is eldőlt már két kijutó hely sorsa: az Egyesült Államok és Costa Rica készülhet. Brazília mellett Argentína a második dél-amerikai kijutó, Európából – ahonnan 13 válogatott utazhat – Hollandia és Olaszország az első két szereplő, és a CONCACAF-zónában is eldőlt már két kijutó hely sorsa: az Egyesült Államok és Costa Rica készülhet.

Afrikában még mind az öt hely függőben van, Ázsiában viszont lezárult a selejtezősorozat: Ausztrália, Irán, Japán és Dél-Korea már készülődhet, az Üzbegisztánt kiejtő Jordánia pedig dél-amerikai ellenfelére vár.

Óceániából Új-Zéland is az interkontinentális párharcra készülődik, a CONCACAF-zóna negyedik helyezettjével kell összecsapnia.

IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETI ADATBANKUNKAT A MÁR KIJUTÓ VÁLOGATOTTAKRÓL.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik