Vb 2014: Egyik csapás után jött a másik, nem tudtunk felállni - Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.18. 23:43
Iker Casillas bocsánatot kért a szurkolóktól a spanyolok Chile elleni veresége és vb-búcsúja után, és vállalta a felelősséget a csapat nevében a kudarcért.

„Ha egy vébén elbukod az első két meccsedet, akkor nehéz bármit is magyarázni. Bocsánatot kérünk az emberektől. Ez a csoport nem ilyen véget érdemelt volna. Mi vagyunk az első számú felelősök, és mi vagyunk azok is, akiknek a legjobban fájnak a történtek. A jövőre kell gondolnunk, és a lehető legjobban kell zárnunk a tornát" – mondta Iker Casillas a lefújás után.Iker Casillas a lefújás után.

„A vébén nem lehet hibázni, ha nincs szerencséd és nem megy a játék, akkor ez történik. Megőrizzük ennek a válogatottnak az értékeit, és nem hiszem, hogy ma van itt az ideje generációváltásról beszélni. Nagy csapás ért minket, túl kell élnünk valahogy. Egyik nagy csapás után jött a másik, és nem tudtunk felállni belőlük. Senki sem számított erre, de az ellenfelek erősek voltak. Négy éve a pozitív oldalt éltük meg, most azonban a negatív pólusra kerültünk" – értékelt a spanyol kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik