Jégkorong: Mihály Árpád vasárnap a jégen teszi le az állampolgársági esküt

Vágólapra másolva!
2012.02.10. 09:39
Címkék
A Sapa Fehérvár AV 19 csíkszeredai születésű jégkorongozója, Mihály Árpád vasárnap a Linz elleni EBEL-meccs előtt, a jégen teszi le a magyar állampolgársági esküt. A hokis izgatottan várja a nagy eseményt.

„Természetesen izgatott vagyok, hiszen egy olyan nap következik az életemben, amelyre régóta vágyom. Ráadásul több mint háromezer ember lesz jelen a csarnokban és Cser-Palkovics András polgármester előtt tehetem le az állampolgársági esküt” – nyilatkozta Mihály Árpád a Fejér Megyei Hírlapnak.

„Magyar vagyok, magyarnak érzem magam, és a vasárnapi esemény után immár a magyar válogatottban szerepelhetek majd. Ez azért is megtiszteltetés, mert rang egy olyan ország nemzeti csapatában játszani, amely nem is olyan rég még az A-csoport tagja volt. Három éve Csató Imre barátommal határoztunk úgy, hogy Fehérvárra szerződöm, aminek gyümölcse most érett be teljesen" – tette hozzá a Volán hokisa, aki ugyanakkor azt is hangsúlyozta, vasárnap mérkőzést is rendeznek.Fejér Megyei Hírlapnak.

„Magyar vagyok, magyarnak érzem magam, és a vasárnapi esemény után immár a magyar válogatottban szerepelhetek majd. Ez azért is megtiszteltetés, mert rang egy olyan ország nemzeti csapatában játszani, amely nem is olyan rég még az A-csoport tagja volt. Három éve Csató Imre barátommal határoztunk úgy, hogy Fehérvárra szerződöm, aminek gyümölcse most érett be teljesen" – tette hozzá a Volán hokisa, aki ugyanakkor azt is hangsúlyozta, vasárnap mérkőzést is rendeznek.

„Csak a meccs kezdetéig lehet örülni, aztán már csupán a játékra szabad koncentrálni. Remélem, nyerünk a Linz ellen, és akkor az utolsó dudaszót követően a csapattársaimmal is ünnepelhetünk egyet. Már készülök a sütivel és a tortával” – fogalmazott Mihály Árpád.

A fehérváriakra a vasárnapi találkozó előtt egyébként még ma is fontos feladat vár, hiszen az Olimpija ellen lépnek pályára az EBEL-ben, idegenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik