Perics nyártól Celjében folytatja a pályafutását

Vágólapra másolva!
2011.05.20. 16:01
null
Perics távozik Veszprémből, és a Celjében folytatja
Címkék
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő MKB Veszprém hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a csapat kapusa, Dejan Perics nyáron távozik Mocsai Lajos együttesétől, és a szlovén Celjében folytatja.

A klub és a játékos között létrejött megállapodás értelmében a szerb játékos családi okok miatt Celjében folytatja a pályafutását. Amennyiben vasárnap a Veszprém bajnok lesz, akkor Perics a Szeged ellen lép utoljára pályára a csapatban. Mint ismert, Mocsai Lajos együttese 2–0-ra vezet a három nyert meccsig tartó párharcban.

Perics szerepelt már a Celjében, amellyel Bajnokok Ligáját is nyert, csakúgy, mint a Barcelonával, mielőtt 2006-ban a Veszprémhez igazolt. A bakonyiakkal 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben bajnoki aranyat, míg 2007-ben, 2009-ben, 2010-ben és idén Magyar Kupát nyert, 2008-ban pedig a KEK-sorozatban végeztek az élen.

A Veszprém nem áll rosszul kapusposzton, a válogatott Fazekas Nándoron kívül már biztosan számíthat a nyáron éppen a Celjétől érkező horvát Mirko Alilovicra, de a kerethez tartozik Liszkai Szilveszter is, míg Paul Teodor a Ferencvárosnál szerepelt kölcsönben a szezon folyamán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik