Női kézi BL: két győri gól is a hét legszebbjei között

Vágólapra másolva!
2014.11.10. 12:13
Két győri játékos gólja is bekerült az aktuális fordulóban a legszebb öt közé a női kézilabda Bajnokok Ligája hivatalos oldalának összeállításában. A csapatát a Viborg elleni győri meccsen is győzelemre vezető Kovacsics Anikó csuklóból visszahúzott találata az 5. lett a listán, míg Eduarda Amorim bombája a harmadik a sorban. A legszebbnek Linn Jörum Sulland jobb felső sarkos gólját látták az EHF Tv szerkesztői.

A hét három sztárja rovatban Linn-Kristin Koren Riegelhuthot (Larvik), Ana Kocsetovát (Dinamo Volgográd) és Clara Wolteringet (Buducsnoszt Podgorica) emelték ki, a montenegrói csapat német kapusa mutatta be a hét legszebb védését is.A hét három sztárja rovatban Linn-Kristin Koren Riegelhuthot (Larvik), Ana Kocsetovát (Dinamo Volgográd) és Clara Wolteringet (Buducsnoszt Podgorica) emelték ki, a montenegrói csapat német kapusa mutatta be a hét legszebb védését is.

A hét újonca megjelöléssel a Krim Ljubljana 17 éves irányítója, Elizabeth Omoregie büszkélkedhet, aki négy gólt dobott a Dinamo Volgográdnak, összesen pedig már 13 találatnál ját a szezonban.

A HÉT LEGSZEBB GÓLJAI A NŐI BL-BEN AZ EHF TV SZERINT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik