Férfi kézi: újabb öt távozó, valamint öt érkező Füreden

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 21:20
A K&H férfi kézilabdaliga legutóbbi idényében hatodik helyen végző Balatonfüredi KSE a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Radivoje Risztanovics, Miljan Ivanovics, Mihail Petrovszki, a strandkézilabda-válogatott erőssége, Gábori Máté, valamint a kevesebb játéklehetőséget kapó Vasvári Ádám szerződése lejártával távozik a csapattól. Az NB I gólkirálya, Győri Mátyás Veszprémbe igazolásáról már korábban beszámoltunk.

A Balatonfüred a távozókat fiatal tehetségekkel pótolta: a már a felnőttválogatottban is bemutatkozó Hornyák Péter a Csurgótól, a 21 esztendős cseh átlövő, Daniel Kyvala a Dukla Prahától, míg a 199 centiméter magas, 99 kilós, szintén átlövőként bevethető fehérorosz Artur Karvacki az SZKA Minszktől érkezik.Hornyák Péter a Csurgótól, a 21 esztendős cseh átlövő, Daniel Kyvala a Dukla Prahától, míg a 199 centiméter magas, 99 kilós, szintén átlövőként bevethető fehérorosz Artur Karvacki az SZKA Minszktől érkezik.

A 25 esztendős horvát beálló, a 204 centi magas Petar Topic a Vácot hagyta el a Balatonfüred kedvéért. A kapusposztra Fazekas Nándor mellé Ceglédről Bősz Dániel csatlakozik.

Rajtuk kívül négy utánpótláskorú kézilabdázó, Andó Arián (18), Máthé Dominik (18), Horváth László (18) és Kis Dániel (19) szerződést kapott az NB I-es csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik