Női kézi: A Győrbe még Lökének és Grootnak is nehéz volt beilleszkednie – Danyi Gábor

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.07.14. 16:24
Jó úton haladnak az új játékosok a beilleszkedéssel, pedig az ETO-ban ez még a legnagyobb világsztároknak sem egyszerű feladat. A győri kézilabdázó lányok edzésén járt az NSO Tv stábja, és Danyi Gábor vezetőedzővel beszélgetett Lukács Viktóriáékról, Görbicz Anita új szerepköréről, a felkészülésről, a Bajnokok Ligájáról és a válogatottról is.

A Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor elárulta: nagyon motiváltan kezdték meg a lányok a felkészülést.

„Bár ezzel Győrben soha nem volt probléma. De most talán a hosszú szünet miatt még motiváltabbak, és az energia nagy részét a visszafogásra kell fordítani. Régen hallották már azt, hogy nem kell ilyen gyorsan, nem kell ekkora erővel, nehogy sérülés legyen. Hiszen ne felejtsük el, hogy a fizikai részt megcsinálták, de a kontakt és az ütközések majdnem három hónapig nem szerepeltek a repertoárban, a labdát nem is említve. Úgyhogy szépen, lépésről lépésre: megcsináltuk a teszteket, megcsináltuk a felméréseket, és elkezdtük nagyon óvatosan a kézilabda munkát. Csak jókat mondhatok a lányokról, és nagyon várjuk a további fejleményeket.”

Videónkban beszélt az új lányok, köztük a Ferencvárosból érkezett Lukács Viktória beilleszkedéséről, Görbicz Anita új szerepköréről, a Bajnokok Ligájáról és a válogatottról is.

A szurkolók túltették magukat, már nem kapok üzeneteket – Lukács Viktória

Nehéz volt Siófokról búcsú nélkül távozni Győrbe – Solberg

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik