Férfi kézi BL: Bízom benne, hogy a közönségünk mellénk áll – Nagy László

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.05.19. 15:20
null
Nagy László szerint nem lehetetlen a Veszprém helyzete (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a Telekom Veszprém 32–28-ra kikapott a Nantes otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A csütörtöki visszavágón a Veszprémnek legalább öt góllal kell nyernie francia riválisával szemben, ha be akar kerülni az idei final fourba. Nagy László, a klub sportigazgatója a Sport TV műsorában, a Harmadik Félidőben beszélt többek között a szurkolók jelentőségéről és a csapat esélyeiről is.

A korábbi klasszis kézilabdázó, Nagy László elmondta: nem tartja lehetetlennek, hogy a Veszprém bejusson a final fourba, ugyanakkor az előző meccshez képest jobb teljesítményt kell nyújtania a csapat összes tagjának.

„Egyértelmű, hogy ennyi technikai hibával, mint amit elkövettünk Nantes-ban, a visszavágón sem lesz több esélyünk, úgyhogy ezeket minimálisra kell csökkenteni. Mindenkinek sokkal jobb teljesítményt kell nyújtania, mint Nantes-ban, és akkor van esélyünk kiharcolni a továbbjutást, azaz bejutni a final fourba”.

Nagy László beszélt a hazai pálya előnyéről, azaz a szurkolók jelentőségéről is.

„Nem utolsósorban a pályától picit elszakadva ugyan, de szeretném megjegyezni, hogy nézők előtt játszhatunk. Bízom benne, hogy a közönségünk mellénk áll, hajt és buzdít bennünket, s ez a régi szép időket hozza elő belőlünk, a csapat is magára talál, és ki tudjuk majd harcolni a továbbjutást.




FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS

Május 20. (csütörtök), 18.45: TELEKOM VESZPRÉM–Nantes (francia) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik