Férfi kézi: testvére csapatához igazolt a magyar válogatott Sunajko Stefan

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.24. 16:33
Sunajko Filip és Sunajko Stefan (Fotó: PLER-Budapest/Fb)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő PLER-Budapest közösségi oldalán tudatta, hogy a 2024–2025-ös idény végéig biztosan a csapat játékosa lesz a 11-szeres magyar válogatott balszélső, Sunajko Stefan, aki együtt játszhat testvérével, Filippel.

Börcsök Csaba, a PLER-Budapest szakosztályvezetője elmondta, Sunajko Stefan szerződtetésére azért is volt szükségük, mert a balszélső poszton három játékosuk van, de közülük egyikük nemrég került fel az ifjúsági csapatból, míg nem tudják, hogy Fodor Martin mikor térhet vissza vállsérüléséből.

Az újvidéki Zomboron született Sunajko Stefan 2016 és 2020 a Szegedet erősítette, de a Tisza-partiak a 2019–2020-as idényre a svéd Sävehofnak adták kölcsön, majd a balszélső Tatabányára igazolt, ahonnan 2022-ben tért vissza Szerbiába, a Dinamo Pancsevóhoz, onnan pedig 2023-ban szerződött a Vojvodinához, amellyel Európa-kupát és szerb bajnokságot nyert.

A magyar válogatottban 11 mérkőzésen szereplő balszélső nem tett le arról, hogy visszatérjen a nemzeti csapatba, s örül, hogy pályafutása során először nem ellenfélként játszik testvére ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik