Ike-ot elküldte a MAFC

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2004.10.04. 23:15
Címkék
Hiába harangozták be nagy dérrel-durral, Jibrahn Ike cseleinek, passzainak, kosarainak nem fog tapsolni a MAFC közönsége.
Még el sem kezdődött a bajnokság, és máris kenyértörésre került sor az amerikai irányító és a fővárosi klub között - nézzük a csöppet sem mindennapi történet részleteit!
Mint ismert, a színes bőrű kosaras a legutóbbi évadban Körmenden mutatta be, hogy mit tud (a bajnokság második legponterősebb játékosa lett), így igazolásakor nem vett zsákbamacskát a budapesti gárda. Aztán kiderült, "az" az Ike, nem "ugyanaz" az Ike, aki megjelent az Újbuda tréningjein. "Borzalmas edzettségi állapotban érkezett, emellett számos kommunikációs problémánk adódott, ezért döntöttünk úgy, hogy elküldjük - mondta Wenczel Kristóf általános igazgató. - Az edzőnk, Saeed Armaghani mindent megpróbált, hogy beillessze a csapatba, de hiábavalónak bizonyult az igyekezete. Úgy hittük, Ike jó játékos, ehhez képest az edzéseken és a felkészülési meccseken is kritikán aluli teljesítményt nyújtott."
Íme a fővárosiak lesújtó kritikája, ami nem fedi a Jibrahn Ike-ot képviselő Tvordy Gábor véleményét. "Tény, hogy a játékos nincs tökéletes állapotban, de a bajnoki rajtig gond nélkül fel lehetett volna hozni - így az ügynök. - Úgy éreztem, a MAFC-nál nem úgy bántak Jibrahnnal, mint amit megérdemelt volna, és nem is annyira a pályán, hanem azon kívül. A helyzet az, hogy a minimális törődést sem kapta meg…"
A történtek után csöppet sem meglepő, hogy a MAFC villámgyorsan gondoskodott Ike utódjáról: a karmesteri pálca újra a szerb Borisz Maljkovics kezébe kerül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik