Németh Istvánék parádéja

S. T. R.S. T. R.
Vágólapra másolva!
2004.12.09. 22:50
Címkék
Az első félidőben két triplát elrontott, a másodikban négy labdát süllyesztett el a gyűrűben, így kilenc pontjával nagy részt vállalt a Bologna legyőzésében Németh István, a Prokom Trefl magyar karmestere.
A lengyelek az eddigi hibátlan olasz gárdát látták vendégül a hatodik fordulóban, és a több mint ötezer szurkoló nagy boldogságára fantasztikus játékkal állították meg a száguldó riválist. A 21 percet pályán töltő exkörmendi kosaras amellett, hogy hibátlanul célzott a szünet után, kiosztott négy gólpasszt, azaz kijelenthető: remekelt a sztárokkal (Basile, Vujanics, Smodis) kiálló Climamio ellen. "Talán először az évadban, remek csapatjátékot nyújtottunk, szerintem ennek köszönhetjük a győzelmünket - mondta a sopoti légiós. - Biztos vagyok benne, hogy nem vett félvállról bennünket a Bologna, bár tény, hogy nem játszott jól. A szurkolóink óriási ovációt csaptak a siker után."
Ha nem is ekkora bravúr, de szép eredmény a Tau fölényes frankfurti diadala is. A baszkok a negyedik negyedben tették biztossá a sikerüket (97-80), melyhez a 17 percet pályán töltő Dávid Kornél négy ponttal (2/5 a mezőnyből) és egy lepattanóval járult hozzá.

ULEB-KUPA, FÉRFIAK, ALAPSZAKASZ, 5. FORDULÓ

Még nem közölt eredmények:
G-csoport: Telekom Bonn (német, Simon Balázs, 2 pont)-Deichmann Slask (lengyel) 97-65. A hazaiak magyar irányítója 12 perc alatt 2-2 pontot és asszisztot jegyzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik