Levelet írtak a játékosok

DOROS LÁSZLÓDOROS LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2003.02.11. 20:45
Címkék
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Bár több játékos is távozott már Diósgyôrbôl, Pajkos János kitart a csapat mellett
Megbeszélést tartottak Diósgyőrött a játékosok és a szakvezetők is – ám a találkozó után a pénzükre hiába váró futballisták nem lettek okosabbak. Kedd délutánra ígérte ugyanis Reszeli Soós István menedzser-igazgató azt a tájékoztatást, amely megnyugtatni volt hivatott a zaklatott kedélyeket. Nos, túlzás lenne azt állítani, hogy helyükre kerültek a dolgok, konkrétum nem hangzott el a megbeszélésen. A menedzser-igazgató vázolta a kialakult helyzetet (tudott dolog, hogy a gazdasági társaság immáron öt hónapja nem fizetett bért a labdarúgóknak és edzőknek, ráadásul az őszi prémiummal is adós a kft., a tartozás összességében eléri a 80 millió forintot), ám a megoldásra csalhatatlan és biztos módszert nem tudott mondani. Reszeli elismerte saját felelősségét, újabb fizetési időponttal azonban nem rukkolt elő. Megjegyezte, hogy meglehetősen magára maradt ebben a gigászi küzdelemben, segítséget jószerével sehonnan sem kap – mindez természetesen nem vigasztalta a játékosokat, akiknek most már igen komoly nehézségekkel kell szembenézniük. Cornel Constantin, a román légiós például innen-onnan kapott kölcsönökből tudja magát fenntartani, de a kazincbarcikai lakos Fister József gyúrónak is egyre nagyobb problémát jelent a Miskolcra történő bejárás... A kétórás tanácskozás után a labdarúgók kommünikét fogalmaztak meg, amelyet eljuttattak a helyi sajtószervekhez. Ebben leírták, hogy a csapat játékosai Diósgyőrött szeretnék folytatni pályafutásukat, a kitűzött célok eléréséhez pedig igyekeznek tudásuk legjavát nyújtani.
Pénz, egyenlőre még nem áll a házhoz, de valami megmoccanhat az Avas alján, ugyanis vészesen közeleg a tavaszi idény kezdete, márpedig felettébb nehéz egy éhes hadsereggel eredményesen megvívni a soron következő csatákat.
A megbeszélés után edzettek is a piros-fehérek (a tréninget Pajkos János dirigálta), akik közül már nemcsak a Nyíregyházára távozott Rob Kornél és Vén Gábor hiányzott, hanem Filó Tamás is, aki értesülésünk szerint a BKV Előréhez tart. Felbukkant viszont az egri Vojtekovszki Csaba, aki alighanem elsősorban az értekezlet miatt utazott Heves megyéből Miskolcra, de legfeljebb ő is csak újabb ígéretet kapott, pénzt azonban még most sem…

DVTK–Putnok 10–0 (7–0)
Diósgyőr, 250 néző. V: Dorogi
DVTK: Bolla (Fülöp) – Ulveczki (Szakos), Vámosi (Daru), Horváth T., Virágh – Dobos (Lázár), Szögedi (Kiser), Vitelki (Nagy Á.), Sándor (Montvai) – Balás (Polyák), Binder.
G: Binder (3), Balás, Sándor, Szögedi, Vámosi, Virágh, Montvai, Polyák

PMFC–Vitkovice (cseh) 1–0 (1–0)
Medulin, 100 néző. V: Jovanovics.
PMFC: Herbert – Máté, Dienes, Halász – Sipos (Kordé), Dávid (Pest K.), Závoda (Ulrich), Kulcsár (Kutas) – Horváth S. (Berdó) – Márton (Jokisics), Horváth Gy. (Hergenröder).
A PMFC gólját Márton (11-esből) szerezte

REAC–Balassagyarmat SE-Goldex Anettka 1–1 (0–1)
Rozsnyai u., 100 néző. V: ifj. Vágner
REAC , 1. félidő: Bíró Sz. – Virágh, Gabala, Gál, Hajba – Kőhalmi, Burzi, Polonkai, Werle – Véber, Györök. 2. félidő: Szentpéteri – Dinka, Lilik, Sallai, Hajba – Máj, Györök, Lendvai, Werle – Szabó L., Nyerges
BALASSAGYARMAT: Szabó Cs. – Palaticzky (Szabados), Lenkey, Gáspár, Dudás – Szilágyi, Ivitz, Forgó, Csatlós – Baranyi, Havrán
G: Lendvai, ill. Havrán

Ajka–Celldömölk 1–2 (0–1)
Ajka, 50 néző. V: Wenczel
CELLDÖMÖLK: Baji – Orovecz Dobos, Latyák, Tobiás (Szöllősi) – Marius (Németh J.) Jáger ( Pintér), Takács B., Lengyel – Takács Sz. (Hollósi), Csernák (Csíkvár)
G: Polhammer ill. Lengyel (2)

Sárvár–Pápai ELC 3–5 (1–3)
Sárvár, 100 néző. V: Török.
PÁPA: Szép (Borsi) – Horváth L. (Tóth Cs.), Csákvári, Radics (Puglits), Herold (Hudák) – Kvasz, Lászka (Letenyei), Sipos, Hegyi (Sitku) – Mogyoródi, Germán.
G: Vajda, Fodor, Heiczinger, ill. Sipos (2), Kvasz, Sitku, Hegyi

Nyírség-Spartacus–Mátészalka 9–2 (3–0)
Nyíregyháza, 300 néző. V: Kiss L.
NYÍRSÉG: Németh V. – Lakatos, Szatke (Kosán), Kádár (Rubint), Szatmári (Göncz) – Turóczi (Győri), Bábik (Szabó Ii Zs.), Vén (Laskai), Karkusz (Gaál) – Csernijenko (Rob), Kocsis (Bardi)
G: Kocsis (3, egyet 11-esből), Turóczi, Csernijenko, Lakatos, Rob, Győri, Bardi (11-esből), ill. Torda, Seress
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik