Stadler József behívóra vár

Vágólapra másolva!
2003.02.17. 20:43
Címkék
"Jóska, levelet hozott a posta&Ez a mondat nap mint nap frászt hozhat Stadler Józsefre, aki, ha tehetné, vizesárkot építtetne az akasztói stadion köré, hogy se gyalogosan, se kerékpáron, se lóháton ne tudjon bejönni a postás. Mert bizony az a levél előbb-utóbb elindul majd valamelyik büntetés-végrehajtási intézetből, és akkor majd pakolni, indulni kell.
Stadler József betegen készül a fogházba
Stadler József betegen készül a fogházba
Stadler József betegen készül a fogházba
Stadler József betegen készül a fogházba
Stadler József betegen készül a fogházba
Stadler József betegen készül a fogházba
De egyelőre nincs levél, nincs behívó, Stadler József nem kapott hivatalos értesítést, mikor kell fogházba vonulnia. Most még csak az a biztos, hogy a Legfelsőbb Bíróság négy év hat hónap szabadságvesztésre ítélte, ( korábban már egy évet előzetesben töltött). Az akasztói vállalkozó az ítélethozatal óta, ha lehet, még rosszabb állapotban van, a hasnyálmirigy-gyulladása újult erővel tört rá, így szenvedései nem csupán lelki eredetűek.
De nincs mese, a büntetést nem úszhatja meg, akármennyire is beteg, így azon kell törnie a fejét, mi lesz a gyerekeivel és az egyre rosszabb állapotba kerülő stadionnal.
Stadler József ezzel kapcsolatban hétfő délután a következőket mondta: "Mióta kiderült, hogy újra leültetnek, rengetegen kerestek. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki együttérez velem. Azért pedig nem győzök hálálkodni, hogy vannak, akik még pénzt is felajánlottak nekem segítségképpen. Tudom, hogy sokan bűnösnek tartanak, pedig még a bíróságon is kiderült, hogy a legtöbb vádpontban ártatlan vagyok. Ezen most már felesleges rágódni, beteg vagyok, de fogházba vonulok, nem térek ki az ítélet elől. Azon kell törnöm a fejem, mi legyen a stadionnal, a családommal. Korábban létrehoztam egy alapítványt az akasztói stadion megmentésére, amelynek majd nyilvánosságra hozom a számát, s aki úgy gondolja, erre küldhet felajánlásokat. Arról egyelőre fogalmam sincs, mikor kell bevonulnom.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik