Tatabánya-Fót 2-2: Csak a videó dönthetne

A mérkőzésről tudósított: MOLNÁR JÓZSEFA mérkőzésről tudósított: MOLNÁR JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2003.03.22. 21:02
Címkék

GÓLSZERZÔ
Palástny a 17. percben 28 méterről ívelt a kapuba (0–1). Vincze István a 35. percben öt méterről gurított a kapu közepébe (1–1). Mokrickij az 50. percben csúsztatta a labdát Lipták kezei között a kapu közepébe (öngól, 1–2). Romanek a 75. percben Deme átadásából csúsztatott a kapu jobb oldalába (2–2)
SÁRGA LAP
Palásti (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) az 54., Lázár (megrúgta Weiszt) a 71., Zoufal (reklamálásért) a 75., Dupai (megrúgta Hajdut) a 76., Mokrickij (felvágta Jefersont) a 85. percben
SZÖGLETARÁNY: 6:7 (3:4)

A kiesőzónából próbál menekülni a Tatabánya, éppen ezért Török József együttese mindenképpen a győzelemre játszott a vendégek ellen. Az első helyzeteket mégis Sarlós András fiatal csapata alakította ki, sőt Palástny Norbert révén magyar pályán ritkán látható góllal szerzett vezetést az Újpest fiókcsapata. Negyedóra elteltével aztán a Tatabánya is magára talált, és a mérkőzésen végig látványos párbajt vívó Szlezák Zoltán és Vincze István csatájában egy alkalommal a tatabányai támadó diadalmaskodott. Az álmos első félidőt követően átvette az irányítást a vendéglátó együttes, de egy szerencsétlen mozdulattal ismét a látogatók szereztek vezetést. A több meghatározó játékosát nélkülöző Tatabánya ekkor sem adta fel, és Romanek Imre erősen lesgyanús góljával egyenlített. Az utolsó percekben a mérkőzés legjobbja, a két gólpasszt adó Deme Imre a győztes gólt is megszerezhette volna, ám ez már nem sikerült.

Mestermérleg
Török József:
– Igazságos döntetlen született.
Sarlós András: – Csapatom jól helytállt, közelebb állt a győzelemhez. A második tatabányai gól vitatható körülmények között esett, szívesen megnézném a videofelvételt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik