NB I B - Százhalombatta–REAC 0–3

PALLAGI RÓBERTPALLAGI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.04.04. 22:20
Címkék
GÓLSZERZÔ
Gabala a második percben 35 méterről a jobb felső sarokba lőtt (0–1). Véber a 22. percben a Nyerges fellökéséért megítélt büntetőt a bal sarokba gurította (0–2). Nyerges az 57. percben Róza hibáját kihasználva előbb Tóth Ivánba lőtt, majd a kipattanó labdát az üres kapuba fejelte (0–3)

SÁRGA LAP
Kovács B. (fellökte Nyergest) a 21., Bakó (reklamálásért) a 25., Herczku (felvágta Burzit) a 27., Nyerges (akadályozta a szabadrúgás elvégzését) a 28., Gabala (megrúgta Bartosikot) a 75. percben

SZÖGLETARÁNY: 5:4 (2:2)

A mérkőzés második percében Gabala Krisztián jól eltalált 35 méteres lövése utat talált a meglepődött Tóth Iván kapujába. A gól teljesen megzavarta a hazaiakat, akik csak az első negyedóra végén vezették első veszélyes támadásukat. A 16. percben Jakab Árpádot kilökték a labda alól, de a játékvezető sípja néma maradt. Egy veszélyes kontrából, a védők hibáját kihasználva tizenegyeshez jutott a REAC, melyet Véber György értékesített. A 40. percben Csillag Krisztián szabadrúgását Bíró Szabolcs bravúrral védte. A második félidőben a házigazda rohamozott, időnként jó játékkal kapujához szögezte a vendégeket, de egy újabb kontrából Nyerges Krisztián háromgólosra növelte a fővárosiak előnyét.

Mestermérleg
Gálvölgyi István:
– Sikerült saját magunkat megvernünk.
Mészöly Géza: –Akkor leszünk igazán jó csapat, ha majd nem Bíró Szabolcs nyújtja a legjobb teljesítményt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik