NB I B - Százhalombatta–Balassagyarmat 1–1

PALLAGI RÓBERTPALLAGI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.04.18. 22:39
Címkék
GÓLSZERZÔ
Károlyi R. a 14. percben tizennégy méterről bravúros mozdulattal a kapujából kint álló Vámos fölött a jobb felső sarokba emelt (1–0). Havrán a 25. percben büntetőből a jobb alsó sarokba lőtt (11-esből, 1–1)

SÁRGA LAP
Forgó (buktatta Bakót) a 44., Gáspár (megrúgta Bakót) az 53., Móra (Ivitz fellökéséért) az 57. percben.

SZÖGLETARÁNY: 5:10 (2:7)

Feltűnően jó iramban kezdődött a mérkőzés. Mindkét oldalon veszélyes szögletek voltak, az ötödik percben pedig Szabó Zoltán huszonöt méteres szabadrúgását védte bravúrral Vámos János. A vendégek szervezetten játszottak, többet birtokolták a labdát, ilyen körülmények között váratlanul esett a hazaiak gólja, ami elsősorban Károlyi Róbertet dicséri. Az addig is többet támadó Balassagyarmat nem esett vissza, és egy vitatható bírói ítélet után kiegyenlített. Az első félidőben a vendégcsapat fölényét a szögletarány is jelezte. A második játékrészben alaposan feljavult a hazai csapat, nagy erővel támadott, percekig kapujához szegezte ellenfelét, azonban a legbiztatóbb lehetőségeket is kihagyta – Gyurováth Sándor például egymaga több gólt szerezhetett volna. Így hiába volt a százhalombattaiak nagy fölénye, meg kellett elégedniük egy ponttal. A találkozó összképe alapján és főleg a második félidőben mutatott játékkal a hazaiak mindenféleképpen győzelmet érdemeltek volna, de mivel az első félidőben meglehetősen álmosan játszottak, a másodikban pedig nagy lehetőségeket puskáztak el, elsősorban magukat okolhatják az elhullajtott pontokért.

Havrán József (fehérben) ezúttal nem akcióból, hanem büntetôbôl volt eredményes
Havrán József (fehérben) ezúttal nem akcióból, hanem büntetôbôl volt eredményes
Havrán József (fehérben) ezúttal nem akcióból, hanem büntetôbôl volt eredményes
Mestermérleg
Gálvölgyi István:
– Sokat tettünk a győzelemért, ellenfelünk csak védekezett. Sok helyzetet dolgoztuk ki, igaz, ezeket ki is hagytuk. A játékvezető tevékenysége nagymértékben befolyásolta az eredményt.
Gergely Károly: – Egyenlő erők küzdelme volt, igazságos az eredmény.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik