NB I B: Százhalombatta-Bük 1-1

PALLAGI RÓBERTPALLAGI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2003.06.18. 22:53
Címkék
GÓLSZERZÔ
Károlyi Gábor a 29. percben, Herczku beadása után nyolc méterről a jobb sarokba gurított (1–0). Zsebe az 53. percben, egy jobb oldali szabadrúgás után tíz méterről a bal sarokba fejelt (1–1)
SÁRGA LAP
Herczku (visszahúzta Mihaleczet) a 18., Szabó Z. (rátartott Mihalecz lábára) a 28. percben

KIÁLLÍTVA
Szabó Z. a 84. percben

SZÖGLETARÁNY: 1:7 (0:2)
A még feljutásra is esélyes bükiek meglehetősen álmosan kezdték a mérkőzést. Kapura szinte semmi veszélyt nem jelentettek, a hazaiak lényegesen jobban játszottak, és megérdemelten szereztek vezetést az első félidő közepén. A második játékrészben nagy változáson ment át a mérkőzés képe, a bükiek nagy iramot diktáltak és gyorsan egyenlítettek. De hiába támadtak valamivel többet, majd jutottak később a labdát földhöz vágó és ezért kiállított Szabó Zoltán jóvoltából emberelőnyhöz, a győzelem megszerzéséhez nem volt elég erejük. A hazaiak rendkívül megérezték a sérült Károlyi Róbert hiányát, támadásaikban kevés erő volt, így végül a mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született.

Mestermérleg
Gálvölgyi István:
– Nagy küzdelem volt, tisztességesen búcsúztunk el a közönségünktől.
Mihalecz István: – Sajnos ezen a délutánon csupán ilyen teljesítményre voltunk képesek. Ez azt jelenti, hogy most már nem csak a saját kezünkben van a sorsunk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik