Tököli Attila egyik támadóját is elfogta már a rendőrség

Tudósítónktól TudósítónktólTudósítónktól Tudósítónktól
Vágólapra másolva!
2003.06.24. 20:32
Címkék
Keddtől a Népligetbe költözött a Ferencváros. A múlt heti "ráhangolás után e héten elkezdődik az érdemi munka. Kedd délelőtt és délután a Kismartoni úti utánpótlásközpont centerpályáján tréningezett a legutóbbi bajnokság ezüstérmese.
A Garami József szakmai igazgató által vezetett gyakorláson nem vett rész Kriston Attila, aki az utóbbi napokban próbajátékon vett részt Dél-Koreában. A keret többi tagja elvégezte az előírt penzumot – a csapatkapitány Lipcsei Péter is elkezdte a munkát, a 49-szeres válogatott labdarúgó eddig a szakmai igazgató engedélyével hiányzott –, csupán a nemrégiben térdsérülést szenvedett Gera Zoltán végzett könnyített edzést. Garami bízik benne, hogy a csatár hamarosan teljes értékű munkát végezhet."Reményeink szerint Gera és a sérüléséből még nem teljesen felépült Károlyi Sándor hétfőtől együtt készülhet a csapattal – mondta Garami József. – Károlyi ugyan már kedden is a társakkal gyakorolt, de egyelőre óvatosabban mozgott.”A mesteredző elmondta, még nem döntötte el, szerződtessék-e a próbajátékon lévő bosnyák Szlobodan Mazicsot, illetve a francia Rhazdis Hamidot. A két külföldi játékos a jövő héten bizonyíthat, amikor elkezdődik a Fradi felkészülési mérkőzéseinek sorozata. A kerethez egyébként valószínűleg csatlakozik még néhány légiós, akik szintén a gárda edzőmeccsein győzhetik meg a szakembert arról, hogy helyük van a keretben. A távirati iroda jelentése szerint újabb két személy ellen indult eljárás kedden csoportosan elkövetett garázdaság miatt, mert alaposan gyanúsíthatóak azzal, hogy az Üllői úti FTC–Debrecen bajnoki mérkőzést követően bántalmazták a játékosokat; ezzel 24-re emelkedett a filmfelvételek alapján elfogottak és eljárás alá vontak száma. "Az egyik vidéki szurkolót a lakásán fogták el a rendőrök, aki alaposan gyanúsítható azzal, hogy a pályán bántalmazta Tököli Attilát, a Ferencváros játékosát” – mondta el a május 30-i események kivizsgálására felállított külön nyomozócsoport vezetője, Pál József alezredes. A BRFK Nyomozó Főosztály Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának vezetője közölte, a beszerzett film- és képanyagok elemzése, illetve értékelése során azonosították a másik budapesti férfit, aki idézésre megjelent a rendőrségen, és alaposan gyanúsítható több ember bántalmazásával. Az alezredes tájékoztatása szerint a két férfit kihallgatták, és szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik ellenük az eljárás.A rendőrök eddig 24 személyt azonosítottak és fogtak el különböző titkosszolgálati és nyomozati módszerekkel. Egy személy ellen országos körözést adtak ki, mert a gyanú szerint bántalmazta az egyik biztonsági őrt. Alekszandar Jovics: négymeccses eltiltás

A Magyar Labdarúgóliga fegyelmi bizottsága keddi ülésén négy bajnoki mérkőzésre a lelátóra száműzte a ferencvárosi Alekszandar Jovicsot, mert a csereként pályára lépő támadó az utolsó fordulóban rendezett FTC–DVSC mérkőzésén megütötte a debreceniek védőjét, Bernáth Csabát. Még súlyosabb sportszerűtlenséget követett el a büki Liviu Bonchis, aki eltörte a szombathelyi Árki Gábor lábát, és a testület ezért december hetedikéig eltiltotta a játéktól.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik