Csehül írt szerződés

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2003.07.09. 21:32
Címkék
Befejeződött az Újpest ausztriai edzőtábora. A lila-fehérek öt napot töltöttek a szomszédban, búcsúzóul pedig edzőmérkőzést játszottak az oszták élvonal újonca a Mattersburg ellen.
A találkozó a lila-fehérek tervei szerint indult, hiszen a Megyeri útiak több helyzetet alakítottak ki, ám egyiket sem tudták értékesíteni, ezzel szemben Thomas Wagner a 27. percben az első hazai lehetőséget kihasználva megszerezte csapatának a vezetést. Tizenegy perccel később már kettő volt a hazai előny: a korábbi siófoki, Fülöp Zoltán volt eredményes. A második játékrészben gólt is szerzett az Újpest Kovács Zoltán révén. Aztán mintha elvágták volna, három újabb mattersburgi gól következett, így aztán a vége igencsak súlyos vereség lett.Ugyancsak az újpestiekkel kapcsolatos információ, hogy Tokody Tibor még nem írta alá a szerződését a Slavia Praha együttesével. A támadó szerdán elutazott Németországba edzőtáborozni, de a szerződés szövegét még nem fordították le számára… Mattersburg (osztrák)–Újpest 5–1 (2–0)
Neukirchen, 1000 néző. V: Strasser
MATTERSBURG: Hedl (Böcskör) – Dragic, Zatek, Lang – Hopfer (Pauschenwein), Kühbauer (Kausich), Mandreko, Schmidt (Kaintz) – Fülöp, Mörz (Köszegi), Wagner
ÚJPEST: Vlaszák – Szélesi (Erős K.), Tamási, Juhár, Nagy G. (Vanczák) – Simek (Rósa D.), Farkas B. (Boér), Polonkai, Szanyó (Rósa H.) – Kovács Z., Bükszegi (Rajczi) G: Wagner, Fülöp, Köszegi, Kausich, Kaintz ill. Kovács Z.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik