Most a fiatalok is bizonyíthattak

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2003.07.09. 21:30
Címkék
Szombatig Tiszaújvárosban edzőtáborozik a DVSC-MegaForce bajnoki bronzérmes együttese, ahol napi két edzéssel hangolnak a futballnyitányra Szentes Lázár játékosai, kivétel a grúz Kaha Sketiani (aki iránt egyébként a Pécs érdeklődik), Belényesi Miklós, Máté Péter és Balog Zsolt, akik egyéni program alapján, illetve a junioregyüttessel készülnek  Debrecenben.
A fiatalok soraiból mindazonáltal hárman is buszra szálltak, és az A-csapattal tartottak, név szerint Nagy Zoltán, Jeremiás Gergő, valamint Tisza Tibor – a múlt péntek helyett hétfőn befutó, egyébként sem ifistakorú Csehi Zoltánhoz hasonlóan. A DVSC-ben korábban már megfordult csatár a román élvonalba most feljutott FC Bihortól érkezett próbajátékra, a hátunk mögött hagyott szezonban 32 meccsen 12 gólt szerzett. "A hírekkel ellentétben Csehi még nem írt alá szerződést Debrecenben, a cégvezetés csak pénteken dönt a sorsáról” – cáfolta Szilágyi Sándor ügyvezető azt az információt, miszerint a támadó két évre máris elkötelezte volna magát az idei kupadöntősnek. Kolbe Ádám, a Borsodi Terembajnokság hőse (elvégre a döntő gólkirályáról van szó) várhatóan Szolnokra kerülhet kölcsönbe, míg Millinkhoffer György Svédországban a második ligás IFK Malmö edzéseit látogatja. A védővel – akit a svédek védekező középpályásként tesztelnek – a hírek szerint elégedettek az északi együttes elöljárói, így nem elképzelhetetlen a klubváltás. Szilágyi Sándor beszámolt arról is, hogy a DVSC Futballszervező Rt. megkezdte a 2003–2004-es bajnoki szezonra érvényes bérletek árusítását. Az éves belépők hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között vásárolhatók meg az Oláh Gábor utcai Sportcentrumban, a labdarúgó-öltöző melletti VIP-teremben. A futballcég az eddigi bérleteseknek július 17-ig biztosít elővételi jogot korábbi helyeikre. A szezonjegyek ára a tavalyihoz képest nem változott, a legolcsóbb 8000, a legdrágább 27 500 forintba kerül, az 50 százalékos nyugdíjas- és a diákkedvezmény azonban az idén már csak a B-, illetve a H-szektorra érvényes.Visszatérve a táborozó csapat programjához, Szentes Lázár szerdán kettéosztotta a keretet; az egyik gárda a következő szezonban a Monor jogán az NB I B-ben induló diósgyőriekkel, a másik a szlovák Tatran Presov együttesével vívott felkészülési találkozót.DVSC-MegaForce–Monor 3–0 (1–0)
Tiszaújváros, 200 néző. V: Kascsák
DVSC: Balogh J. – Kiss Z., Éger, Selymes – Nagy Z., Tisza, Habi, Dávid Z., Halmosi – Bajzát, Csehi Z.
MONOR: Fülöp (Bolla) – Gáspár (Kiser), Udvari ((Horváth T.), Miclea, Dudás – Halgas (Dobos), Szögedi, Vitelki, Fabian – Varga Z. (Iulian), Lupescu
G: Bajzát, Selymes (11-esből), Dávid Z.

DVSC-MegaForce– Tatran Presov (szlovák) 2–1 (1–0)
Tiszaújváros, 300 néző. V: Ortó
DVSC: Tomic – Dombi, Flávio Pim, Szatmári – Nikolov, Jeremiás, Vincze G., Madar Cs., Böőr – Andorka, Sumudica
G: Nikolov, Böőr, ill. Jantek (11-esből)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik