A csatárral csak elbeszélgettek

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2004.08.01. 22:27
Címkék
Mint arról vasárnapi lapszámunkban beszámoltunk, Újpesten felvetődött az ötlet, hogy szerződtetik Horváth Ferencet. A 32-szeres válogatott a 2002-2003-as bajnokságban már szerepelt a lila-fehéreknél, akkor 29 mérkőzésen lépett pályára és 13 gólt szerzett.
A 31 éves támadó legutóbb a portugál másodosztályú Estoril gárdájában szerepelt, amellyel bajnokságot nyert, vagyis feljutott a legjobbak közé. A csatárt marasztalták volna, ám ő nem kívánt tovább maradni, mivel az együttes tartozik neki. Szombat este Sallói István, az Újpest ügyvezető igazgatója még nem akarta kommentálni értesüléseinket, de vasárnap már közlékenyebb volt.
"A csatár szerződtetése egy felvetés volt, amelyet megvitatásra érdemesnek tartottunk - mondta az igazgató. - Egyelőre nem tudom megmondani, hogy nálunk folytatja-e pályafutását Horváth Ferenc. Az átigazolási időszak lejárt, vagyis a keretünk véglegesnek tekinthető. Horváthot azonban bármikor szerződtethetjük, mert időponttól függetlenül szabadon igazolható, hiszen közös megegyezéssel bontott szerződést előző klubjával."
Hétfő este a Megyeri úton szurkolói ankétot tartanak - a 18 órakor kezdődő rendezvényt a Szusza Ferenc-stadion A-teraszán rendezik -, amelyen bemutatják az Újpest új játékosait.

Győri ETO FC-Gyirmót 6-1 (3-0)
Győr, 100 néző. V: Tőkés
GYÔR: Sztepanovics - Horváth R. (Regedei), Stark (Jäkl), Vincze G. (Kartelo), Tóth P. - Peric (Sándor Gy.), Pomper, Vincze O., Binder - Priskin, Nicsenko (Varga Z.).
G: Priskin (2), Nicsenko, Vincze O. (11-esből), Tóth P., Varga Z. ill. Tóth N.

Bp. Honvéd-Kistarcsa 3-1 (3-0)
Bozsik-stadion, 300 néző. V: Csordás J.
HONVÉD: Erdélyi - Mano-Mano, Sztamenics, Facskó, Takács (Mészáros) - Dobos (Zana, Lázár), Vadócz (Dancs), Genito, Horky (Bojtor) - Herczeg (Kozarek), Csobánki
G: Dobos (2), Genito, ill. Varga
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik