Tamási Zsolt tovább dolgozhat

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2004.08.23. 21:51
Címkék
Három forduló után a legkitartóbb Vasas-szurkolók sem tudják, milyen erős a csapatuk. A nevek alapján akár merész célokat is kitűzhet az együttes, ráadásul Angyalföldön irigylésre méltó az anyagi háttér.
Igen ám, de hiába a nyári erősítési akció, a csapat gyengén muzsikál. Amint hétfői számunkban beszámoltunk róla, Jámbor János tulajdonos és Vancsa Miklós ügyvezető megbeszélte a kialakult helyzetet, s úgy döntöttek, adnak egy esélyt Tamási Zsolt vezetőedzőnek. Nevezhetjük ezt akár ultimátumnak is.
"Nincs válsághelyzet, de elkeserítő a csapat eddigi teljesítménye - mondta Vancsa Miklós. - Sokkal többet vártunk mi is és persze a szurkolók is az első három fordulóban. Elbeszélgettünk Tamási Zsolttal, aki tudomásul vette, hogy már szombaton Sopronban lényegesen jobb és legfőképpen eredményesebb szereplést várunk a csapattól. Az eddigi kudarcokért nemcsak az edző felel, egy-két futballista is elgondolkodhat a folytatáson…"
Még nem tudni, Sopronban pályára léphet-e a Bp. Honvédot szerződésszegés címen feljelentő és a Vasasba készülő Horváth Péter. A korábbi kispesti csapatkapitánnyal kapcsolatban megjelent lapunkban, hogy a Honvéd hajlandó lenne üzletet kötni az angyalföldiekkel, ha megkapná Bardi Gábort és plusz ötmillió forintot.
"Lejárt az átigazolási időszak, azaz ha akarnánk sem tudnánk csereberélni a játékosokat - tette hozzá Vancsa Miklós. - Meg aztán Bardi Gábort értékes, tehetséges játékosnak tartjuk, akivel hoszszú távon számolunk. Horváth Péterre szükségünk lenne, és bízunk abban, hogy a liga csütörtökön korrekt határozatot hoz. Az biztos, hogy a csatár nálunk szeretné folytatni pályafutását."


Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
---- C ---- M
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik