Bérlettel olcsóbb a jegy

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2004.09.03. 21:16
Címkék
Újpesten már készülnek a VfB Stuttgart elleni UEFA-kupa-mérkőzésre. A német együttes szeptember 16-án lép majd pályára a Szusza Ferenc-stadionban, a találkozó 20.30 órakor kezdődik.
A lila-fehérek vezetői igyekeztek olcsóbb jegyeket kínálni a meccsre, így a D-lelátóra 1500, a B-teraszra 2500, az A-teraszra 4000, a tribün jobb oldalára pedig 5000 forintért lehet belépőt váltani. A bérlettel rendelkezők 25 százalék kedvezményt kapnak. A jegyek árusítása 13-án 15 órakor kezdődik a Megyeri úti egyes pénztárban. Érdemes lesz jegyet venni, hiszen a pillantnyi állás szerint csak a német ARD televízió adja élőben az összecsapást (az ugyanebben az időpontban rendezendő Millwall-Ferencváros UEFA-kupa-meccset a Sport 1 tűzi műsorra).
A Servette elleni mérkőzésen kiállított Juhár Tamást egyébként egy meccstől tiltotta el az UEFA fegyemi bizottsága.

Csurgó - Újpest 0-5 (0-3)
Csurgó, 600 néző. V: Kovács J.
Újpest: Illyés - Grósz, Tamási, Juhár, Gaál - Kőhalmi, Erős K., Farkas (Vermes), Bozori (Nagy G.) - Bükszegi, Rajczi
G: Rajczi (2 - egyet 11-esből), Farkas, Bükszegi, Erős K.

Banska Bystrica (szlovák) - MTK Budapest 0-0
Besztercebánya, 2000 néző. V: Kovac
MTK: Végh (Szántai) - Horváth L., Lambulics, Elek, Füzi Á. - Németh N., Rodenbücher (Jezdimirovics), Zabos (Hajdu), Rednic - Lengyel, Illés (Kanta Sz.)

Győri ETO FC - Rapid Bratislava (szlovák) 0-2 (0-0)
Győr, 100 néző. V: Ábrahám T.
GYÔR: Krass - Pusztai (Horváth R.), Vincze G., Kartelo, Tóth P. (Makra) - Peric, Pomper, Vincze O., Binder (Laki) - Nicsenko (Balás), Priskin (Vlajic)
G: Desatnik, Choratovic
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik