A sors most is kegyetlen

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2004.10.12. 22:53
Címkék
Pokoli volt az elmúlt két és fél esztendő. Hosszú és fájdalommal teli. Feldolgozni a fia halálát, a brutálisan meggyilkolt Simon Tibor tragédiáját, s újra megtanulni örülni a hétköznapoknak.
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Súlyos baj lett a nagy fájdalomból
Nem ment, igazán egyetlen pillanatra sem ment ez idősebb Simon Tibornak.
Marcangolta a bűntudat, s talán a düh, a bosszúvágy, hogy nem tudta megvédeni a fiát. Két év telt el Simi halála óta, már megszületett az elsőfokú bírósági ítélet, a gyilkosok méltó büntetést kaphatnak, de ez sem enyhítette a fájdalmat, s ez sem csökkentette a Farkasréti temetőben tett látogatások számát. Erről szólt idősebb Simon Tibor élete, hol a fia sírjánál állt, hol oda készült - vasárnapig.
A sors ekkor újra belemart, vagy az is lehet, hogy megkönyörült rajta. Ha a 68 éves férfin múlik, tán magától megy ifjú, elvesztett gyermeke után. Most közel van hozzá. Vasárnap otthon esett össze. Idősebb Simon Tibor agyvérzést kapott, a fél oldala lebénult, elveszítette az eszméletét. Gyorsan jött a mentő, de ő nem érzékelhette már, hogy a szirénázó jármű vágtat a BM-kórházig, ahol az idegosztályon helyezték el a súlyos állapotban lévő férfit.
A helyzet azóta egyre rosszabb. Bár volt egy pillanat, amikor a kórházi ágyon magatehetetlenül fekvő ember felismerte unokáit, Tibort és Ivettet, hogy aztán ismét öntudatlan állapotba kerüljön. Az állapota életveszélyes, a klinikai halál közelében áll. Az orvosok nem nyilatkoznak, de egyértelmű: csoda lenne, ha idősebb Simon Tibor felépülne.
Bár az igazi csoda, hogy eddig is képes volt élni és létezni Simi nélkül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik