Feljelentette a klubját, de most mégis maradna

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2004.12.22. 20:41
Címkék
Minden héten egy újabb részlet - summázható a Waltner Róbert és a ZTE FC Rt. közti egyezkedés a vélhetően utolsó decemberi fejezet előtt.
A Miklós-napi dossziényitó megjegyzés hovatovább önmagát írhatná a számítógépes klaviatúrán, tekintve, hogy ehhez hasonlatos mondatokkal manapság heti rendszerességgel összefuthat a sporthasábokon az újságolvasó: a hatszoros válogatott csatár szerződésszegés miatt feljelentette a futballklubot működtető, súlyosan eladósodott gazdasági társaságot a Magyar Labdarúgó-
liga (MLL) ez esetben illetékes fegyelmi bizottságánál, amely december 16-át tűzte ki a tárgyalás napjául.
"Ott leszünk…" - reagált akkor tömören az idézés kézhezvétele előtt a tartozás tényét amúgy sohasem tagadó igazgatósági elnök, Tóth Géza.
Nos, jelzett napon nemhogy a futballtársaság képviselői, de Waltner Róbert sem jelent meg a fent említett testület előtt, mivel december 14-én a következő hír látott napvilágot: a két félnek utóbb sikerült egyezségre jutnia, így az őszi bajnoki mérkőzéseken hét gólt jegyző csatár visszavonta a feljelentést, a futball-rt. pedig törleszti a futballistával szemben fennálló adósságát.

Waltner Róbert a tárgyalóasztalnál is roppant harcos, de szíve szerint inkább a pályán csatázna (Fotó: Unger Tamás)
Waltner Róbert a tárgyalóasztalnál is roppant harcos, de szíve szerint inkább a pályán csatázna (Fotó: Unger Tamás)
Waltner Róbert a tárgyalóasztalnál is roppant harcos, de szíve szerint inkább a pályán csatázna (Fotó: Unger Tamás)
"Nem akartam pereskedni - felelte a szerda esti, Tóth Gézával folytatandó újbóli tárgyalás előtt Waltner Róbert az adekvát kérdésre, miszerint miért is másította meg korábbi elhatározását? - Aztán a feljelentés után, amit akkor muszáj volt meglépnem, megkerestek a klubtól, asztalhoz ültünk, és sikerült részben megegyeznünk. Azt nem mondhatom, hogy teljes mértékben, mert ma este tárgyalok az elnök úrral, hiszen a helyzet bizonyos szempontból változatlan Zalaegerszegen, azaz a szerződésmódosítások tovább tartanak. Mi is erről beszélgetünk majd. Hajlandó vagyok bizonyos kompromisszumra, mert szeretek itt focizni, és a ZTE fontos a számomra. Nem az a célom, hogy elmenjek vagy elmehessek innen. Ha a jelenleg érvényben lévő szerződésem tovább fut, biztosan maradok, és bizonyos határon belül csökkentett juttatás mellett is."
Ami tény: Waltner Róbert egyelőre a ZTE labdarúgója, ám hogy az is marad-e - az eddigi tendencia alapján megkockáztatható -, legkésőbb jövő hétre kiderül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik