Gyöngyösi nem a bírókat okolja

Sz. G.Sz. G.
Vágólapra másolva!
2005.01.21. 00:08
Címkék
Ember tervez, Isten végez. Vagy a játékvezető& Mindenesetre az izraeli Levin és a holland Nonnekes 12 emberelőnyt fújt be a Savonának, míg a Szegednek csak négyet (olasz honlapokon ötöt tüntettek fel), azaz igencsak beszédes statisztika született a férfi LEN-kupa negyeddöntőjének első találkozóján.
A szerdai, Imperiában megrendezett meccsre úgy utazott el Gyöngyösi András együttese, hogy maximum egy góllal kaphat ki, és akkor két hét múltán hazai pályán kivívhatja a négyes döntőbe jutást. Ehhez képest a mindössze négy (vagy öt) fór a bírók rosszindulatára utal, amely nagyban akadályozhatta a csongrádi tervek megvalósulását. Egyet aludva a 11-7-es vereségre, Gyöngyösi András mégsem a sípmestereket okolja:

Az NSO ajánlja:

Eredmények, csoportbeosztások, menetrend: A 2004&

Férfiak:
Euroliga 2004-2005
LEN-KUPA

Domino-BHSE
TEVA-VasasPlaket

Betonút-FTC
Szeged-Beton VE
UTE-Taxi 2000
"Nem tehetek szemrehányást a játékosoknak, a Savona mégiscsak az olasz bajnokság második helyezettje, klasszisokkal a soraiban. Sajnos nem védekeztünk elég jól, nem segítettünk vissza kellőképpen a zónában, kaptunk néhány buta gólt - mindent elárul, hogy a kapusunk, Barát Feri bizonyult a legjobbnak. Tény, beszédes az emberelőny-mutatók közötti különbség, mégis azt mondom, mi többet hibáztunk, mint a bírók. Bebizonyosodott, hogy az edzéseken is maximálisan kell koncentrálni, mindennapos szenvedés és céltudatosság szükséges, mert ez a záloga az előrelépésnek, ennek köszönhetően alakul ki az automatizmus, amely a meccseken minimálisra korlátozhatja a hibák számát."
Az ellenfél soraiban Kásás Tamás egyenletesen jó teljesítményt nyújt az új évben, sok dicséretet kap mostanában, így volt ez a szerdai derbi után is, amelyen két gólt szerzett.
"Szerettünk volna minél több góllal nyerni, nem becsültük le a Szegedet - így a 247-szeres válogatott kiválóság. - Az elején mégsem sikerült megfelelően koncentrálnunk, aztán fokozatosan belejöttünk. A találkozó után én is meglepődtem, amikor láttam, mekkora a különbség a megítélt fórok között - egy kicsit megfújták a hazai pályát a bírók. Az előnyünk valóban jelentős, de nem kényelmesedünk el, Szegedre is győzelemért utazunk."
A négygólos hátrány tudatában Gyöngyösi András reálisan tekint a visszavágó elébe: úgy véli, immár tényleg álomszerű lenne a továbbjutás, ám nem tesznek le a második találkozó megnyeréséről.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik