Tóth Norbert: sokba került a vetkőzés

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2005.04.11. 22:15
Címkék
A döntetleneket követően újabban rendszeres a büntetés Újpesten, de a győzelem után sem úszta meg mindenki pénzlevonás nélkül.
A Kaposvár és a Nyíregyháza elleni ikszek után valamennyi futballista fizetett, míg ezúttal csak Tóth Norbert, a lila-fehérek csapatkapitánya nyúlt a zsebébe - mégpedig elég mélyen. A ballábas középpályás két gólt lőtt vasárnap a Vasas ellen 4-0-ra megnyert bajnokin, de a folytatásban megkapta a második sárga lapját, ezért Arany Tamás játékvezető kiállította. Nos, ez a két mozzanat - előbb a gólöröm utáni mezlevétel, majd egy teljesen felesleges szabálytalanság - 300 ezer forintjába került a labdarúgónak.

A futball-kft. közleményéből kiderül, Kovács Péter tulajdonos megtiltotta, hogy a lila-fehér játékosok félmeztelenül ünnepeljék a csapat találatait. Ennek egyik oka az, hogy a mez levételét hivatalból sárga lappal büntetik a bírók. A másik indok üzleti jellegű: ha a gólszerző leveti magáról a dresszt, a fotókon és a televízióban éppen a legfontosabb pillanatokban nem látszanak a szponzorok emblémái.

Szavazás

Minek köszönheti a Debrecen bajnoki címét?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik