Kovács Zoltán: mindig Újpest!

K. I.K. I.
Vágólapra másolva!
2005.07.03. 20:48
Címkék
Újabb újpesti labdarúgó hoszszabbította meg a lila- fehérekkel érvényes szerződését. Csütörtökön ugyebár Tóth Norbert állapodott meg a klubbal arról, hogy az elkövetkező négy évben is a Megyeri úton szerepel majd, vasárnap pedig Kovács Zoltánnal egyeztek meg arról, hogy 2008-ig az Újpest labdarúgója marad. A 18-szoros válogatott labdarúgó az érvényben lévő szerződését újította meg az együttessel.

"Mindig is azt terveztem, hogy lila-fehér mezben vonulok vissza - mondta nevetve Kovács Zoltán. - Ez már egyre valószínűbb, de remélem, három esztendő múlva kötök még egy szerződést az Újpesttel. Nagyon boldog vagyok, hogy itt folytathatom a pályafutásom, hiszen sokat köszönhetek a klubnak és a csodálatos szurkolótáborunknak. Azért, hogy maradhassak a klubnál, hajlandó voltam kompromisszumokra is, de nekem könynyebb a helyzetem, mint néhány társamnak, mert ugye én túl vagyok három légióskodáson is."

Vasárnap az Újpest nemzetközi előkészületi mérkőzést játszik a Feyenoorddal, mégpedig annak apropóján, hogy a holland gárdával immáron hónapok óta szoros együttműködésben áll a Megyeri úti klub.

A találkozó 20 órakor kezdődik a siófoki stadionban. A belépőjegyek megvásárolhatók a Szusza Ferenc Stadionban 10 és 18 óra között, 2500, valamint 3000 forintos áron. A lila-fehér klub vezetősége úgy döntött, hogy a 12 év alatti gyermekeket ingyen engedi be az eseményre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik