A csereként beállt Gajda István góljával nyertek a Balaton-partiak

Vágólapra másolva!
2007.11.10. 18:20
A Siófok és a Fehérvár nem túl izgalmas összecsapásán végül a Balaton-partiak nyertek. A hazaiak sokkal összeszedettebben játszottak a második félidőben és végül a csereként beálló Gajda István fejesével sikerült megszerezniük a győzelmet.
Gajda István gólja döntött
Gajda István gólja döntött
Gajda István gólja döntött
Gajda István gólja döntött

SOPRONI LIGA, 14. FORDULÓ

A KEZDŐCSAPATOK
SIÓFOK FEHÉRVÁR
1 Hegedűs L. 12 Sebők Zs.
2 Ambrus 28 Mészáros A.
7 Kuttor 17 Koller
4 Forgács 33 Horváth G.
3 László A. 29 Mohl
12 Csopaki 7 Simek
23 Eugene 8 Lattenstein
13 Nagy L. 20 Bozsics
11 Kanta Sz. 14 Farkas B.
15 Fülöp Z. 4 Disztl D.
18 Kozmor 21 Dajic
Vezetőedző: Menedzser:
Tornyi Barnabás Marijan Vlak

Gólszerző: Gajda (90.)
Csere: Kozmor h. Gajda (64.), Csopaki h. Melczer (75.), Nagy L. h. Tusori (92.), ill. Disztl D. h. Pálfi (85.), Bozsics h. Horváth Á. (92.)
Sárga lap: Horváth G. (36.)

Nem volt könnyű helyzetben a Siófok otthonába látogató Fehérvár, mivel eltiltás miatt Sitku Illés és Csobánki Ádám, míg sérülés miatt Baranyai Tibor, Vayer Gábor és Nagy Dániel is hiányzott a vendégek soraiból.

A nem túlzottan közönségszórakoztató mérkőzés első félidejében egyik csapat sem kockáztatott és inkább a mezőnyjáték dominált.

A legnagyobb helyzetek talán Horváth Gábor előtt adódtak, de a fehérvári játékos fejesét először Hegedűs védte bravúrral, majd a lefújás előtt ismét ugyanő került helyzetbe, de a hátvéd ezúttal a felsőlécre bólintott.

A második játékrész eleje is igen lagymatag játékot hozott némi hazai mezőnyfölénnyel. Az 59. percben hatalmas lehetőséget hagyott ki a Siófok, de Nagy Lajos próbálkozását a gólvonalon álló Farkas Balázs kifejelte.

Marijan Vlak együttese ezután távoli lövésekkel kísérletezgetett, de egyik helyzetük sem hozott eredményt. A hátralevő időben továbbra is a hazaiak játszottak aktívabban.

A mezőnyfölény végül góllá érett, Tornyi Barnabás együttese Gajda István utolsó percben szerzett fejesgóljával végül sikerült begyűjtenie a három pontot újabb lépést téve ezzel a kiesés elkerülése felé.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik