A DVSC és az MTK lehet a Paks Újpest elleni meccsének nyertese

Vágólapra másolva!
2008.05.12. 16:47
Ragadnia kell az Újpestnek az éllovas csapatokra, ha bajnokságot szeretne nyerni. Mert hiába az Urbányi István edzősködésének utolsó hónapjaiban a mutatott gyenge játék, a lilák szerencsés, vagy inkább mondjuk úgy: kibrusztolt győzelmeinek köszönhetően a Megyeri úti együttes versenyben maradt a Soproni Liga megnyeréséért folytatott harcban.
Hatalmas küzdelem várható a pályán
Fotó: Szabó Miklós (NS-archív)
Hatalmas küzdelem várható a pályán
Hatalmas küzdelem várható a pályán
Fotó: Szabó Miklós (NS-archív)
Hatalmas küzdelem várható a pályán

A végső küzdelmeket azonban már egy új szakemberrel, Szentes Lázárral kell megvívniuk a budapestieknek, akik a hazai pályán mindig veszélyes Pakshoz látogatnak a 27. forduló záró mérkőzésén.

„Mivel vetélytársaink három pontot szereztek ebben a fordulóban, számunkra is adott a kötelező feladat. Ennek érdekében természetesen Pakson is megteszünk – nyilatkozta Szentes az újpesti csapat hivatalos honlapjának, az ujpestfc.hu-nak.

A szakember Mario Bozsicsra nem számíthat, ám a csapatba visszatérhet a lovaglóizom-sérülésből felépülő Tisza Tibor.

A mostani ellenfél, a Paks viszont remek formában várja a találkozót, így Tököliék önbizalomtól duzzadva akár meglepetést is okozhatnak.

„Sokak által meglepetésnek tartott győzelmet arattunk múlt szombaton. Mi ugyanakkor elvártuk magunktól, hogy egyszer egy olyan csapatot tudjunk megverni, amit a közvélemény sokkal jobbnak tart nálunk, több szempontból is, de első sorban a tabellán elfoglalt helye alapján. Most egy másik, sokkal inkább bajnok esélyes csapat érkezett hozzánk. Meg kell tudnunk ismételni azt a játékot, amit a Győr ellen produkáltunk” – adott előretekintést Gellei Imre, a Paks edzője a csapat hivatalos honlapján.

Mindenesetre a Paks esetleges sikerének Debrecenben és a Hungária kőrúton örülnének a legjobban, ez esetben ugyanis gyakorlatilag kiszállna az aranyéremért folytatott harcból az Újpest.

Ellenkező esetben azonban rendkívül izgalmas bajnoki véghajrára számíthatnánk.

SOPRONI LIGA


A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
PAKS ÚJPEST
1 Kovács A. 1 Balajcza
27 Kriston 2 Dudics
73 Éger 21 Korcsmár
3 Salamon 24 Böjte
14 Hanák 16 Regedei
13 Böde 25 Vermes
6 Zováth 9 Habi
16 Heffler 4 Sándor Gy.
7 Báló 8 Hajdú
10 Kiss T. 28 Tisza
21 Tököli 10 Kovács Z.
Vezetőedző: Vezetőedző:
Gellei Imre Szentes Lázár
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik