Nem sikerült a szép hazai búcsú sem: hengerelt a Kaposvár

Vágólapra másolva!
2008.05.25. 20:23
Soproni Liga, NB I. 29.forduló A Kaposvár tette a dolgát. Oláh mesterhármasával, Da Silva, Alves és Nikolics góljaival könnyedén verte a Tatabánya együttesét. A hazaiaknak ugyan futotta két találatra, de Németh Attila és Ferenczi Gábor góljai ezúttal kevésnek bizonyultak. A végeredmény 6-2 a Kaposvárnak.
Oláh hármat vágott a Tatabánya elleni meccsen
Oláh hármat vágott a Tatabánya elleni meccsen
Oláh hármat vágott a Tatabánya elleni meccsen
Oláh hármat vágott a Tatabánya elleni meccsen

Nem túl nagy lelkesedéssell vágtak neki a csapatok a mérkőzésnek. Hosszabb ismerkedés után végül elszánták magukat, hogy némi futballt is produkálnak a pályán, ha már nem is a nézők kedvéért.

Ahogy várható volt a Kaposvár vette kezébe az irányítást, néhány elhaló kísérletet követően a 14.percben meg is szerezte a vezetést a vendég gárda. Kovácsevics Róbert beadását követően Andre Alves dos Santos lőtte ki a hosszú felsőt.0-1!

Ezután kissé magára talált a hazai együttes, azonban csak néhány apróbb helyzetig jutott el.
Először Juan Perez keveredett a Kaposvár kapuja elé, majd Megyesi László lőtt szabadrúgásból kapu fölé.


Továbbra is a Kaposvár uralta a meccset, előnyüket meg is duplázhatták volna, ha Alves tiszta ziccerben, Oláh Lóránthoz passzol lövés helyett.

Nem kellett mégse sokáig várni, az újabb gólra. A 40. percben Leandro da Silva indult meg a bal szélen, laposan Alveshez talált, aki Oláhnak tette le a labdát, ő pedig nem hibázott, a jobb alsóba továbbította a labdát. 0-2!

A második félidőben is folytatta a gólgyártást a Kaposvár. A 46. percben Alves és Oláh összjátékát követően Oláh egyedül tört kapura, a hazai kapus mellett elhúzta a labdát, majd az üres kapuba lőtt. 0-3!

Mindössze 9.perc telt el, mikor Alves tört be a 16-oson belülre a kivetődő Kurucz Péter mellet a labdát, majd középre adott, Da Silva pedig könnyedén az üres kapuba lőtt. 0-4!

Ezt követően jelentősen felélénkült a Tatabánya. Erőfeszítésük a 70.percben gólt is eredményezett. Almási lászló futott el a szélen, majd jobbról az érkező Németh Attila elé tálalt, aki nem hibázott.1-4!

A Kaposvár nem hagyta álmodozni a hazaiakat. A 81.percben Nikolics passzolt Alveshez, aki Oláhhoz továbbított, aki méterről a kapuba lőtt. 1-5!

Nem adta azonban meg magát a Tatabánya. Dombai lőtt keresztbe a vendégek kapuja előtt, Perez elérte a labdát, visszatette a frissen beállt Ferenczi Gáborhoz, aki laposan a kapu bal oldalába lőtt. 2-5!

Nem volt vége ezzel a meccsnek, a lefújás előtt nem sokkal Alves túnt fel a bal oldalon, Nikolicshoz passzolt aki jobbról a bal sarokba lőtt. 2-6!

SOPRONI LIGA


Helyszín: Szőnyi út
Nézőszám: (zárt kapuk mögött)
Játékvezető: Pánczél
Asszisztensek: Viszokai, Kelemen A.
Kezdőcsapatok
Tatabánya Kaposvár
31 Kurucz P. 1 Milinte
2 Almási 26 Grúz
13 Vámosi 28 Zahorecz
21 Dienes 17 Petrók
79 Megyesi 3 Pintér Á.
3 Balogh Z. 10 Leandro da Silva
66 Farkas V. 25 Maróti
4 Lázár Zs. 6 Kovácsevics
15 Kovács I. 19 Pest K.
10 Pérez 14 Oláh
22 Dombai 9 Alves
Vezetőedző: Vezetőedző:
Octavio Zambrano Prukner László
Gólszerző(k): Németh A.(70.), Ferenczi (85.), illetve Alves (14.), Oláh (40., 46., 81.), Da Silva (55.), Nikolics (91.)
Csere: Dienes helyett Németh A. (53.), Balogh Z. helyett Ferenczi (83.) illetve Pest helyett Ribi (58.), Kovácsevics helyett Nikolics (67.) Maróti helyett Szakály (78.)
Sárga lap: Vámosi (55.), Almási (81.), illetve Petrók (39.), Maróti (47.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik