Haladás: Az Újpest játssza a futballt - Artner

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 11:12
A labdarúgó NB I 14. fordulójában az öt forduló óta nyeretlen Haladás az Újpestet fogadja. Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője élvezetes meccsre számít, és bízik benne, hogy a győzni akarás nem csap át görcsösségbe.

„A lemondásommal hétfőn tíz percet foglalkoztunk az öltözőben, ezt követően azon dolgoztunk, hogy rendesen felkészítsük a csapatota szombati bajnokira– nyilatkozta Artner Tamás a haladas.hu-n. – Az Újpest hozzánk hasonlóan játszó csapat, amely a nyáron és azóta is jól igazolt, rendezett viszonyok között egyre jobban teljesít. Az újak közül Iandoli, Szélesi és Moraes egyaránt nagy erőssége a fővárosi együttesnek, roppant attraktív, kimondottan jó futballt játszik a lila-fehér csapat. A középpályán Vasziljevics,Christ és Balogh Balázs is játssza a futballt, az ilyen csapatok ellen élvezetes meccsek kerekednek ki. Persze tudjuk, hogy vannak gyenge pontjaik, amelyeket igyekszünk is kihasználni. Mindenképpen győzni akarunk, de valamennyi hátralévő meccsegyformán fontos számunkra. Muszáj megszakítanunk rossz sorozatunkat, egy győzelemmel nagyot ugorhatnánk előre a tabellán. Ugyanakkor remélem, a győzni akarás nem csap át görcsösségbe.”Artner Tamás a haladas.hu-n. – Az Újpest hozzánk hasonlóan játszó csapat, amely a nyáron és azóta is jól igazolt, rendezett viszonyok között egyre jobban teljesít. Az újak közül Iandoli, Szélesi és Moraes egyaránt nagy erőssége a fővárosi együttesnek, roppant attraktív, kimondottan jó futballt játszik a lila-fehér csapat. A középpályán Vasziljevics,Christ és Balogh Balázs is játssza a futballt, az ilyen csapatok ellen élvezetes meccsek kerekednek ki. Persze tudjuk, hogy vannak gyenge pontjaik, amelyeket igyekszünk is kihasználni. Mindenképpen győzni akarunk, de valamennyi hátralévő meccsegyformán fontos számunkra. Muszáj megszakítanunk rossz sorozatunkat, egy győzelemmel nagyot ugorhatnánk előre a tabellán. Ugyanakkor remélem, a győzni akarás nem csap át görcsösségbe.”

Artner kitért a szombathelyi csapat hiányzóira is.

„Halmosi piros, Rajos öt sárga lap miatt nem játszhat, Tóth Péter változatlanul sérült, Kulcsár combhajlítóizom-sérüléssel bajlódik, Kenesei pedig az Achillesével és a térdével kínlódik. Utóbbi harendbe jön, a kispadra leül.Guzmics, Nagy és Simon a ligaválogatottal készült, hiszem, hogy ez pluszmotivációt adott a számukra” – tette hozzá a szakember.

A Haladás–Újpest mérkőzés szombaton 14 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik