DVSC: Veszélyes ellenféllel találkozunk - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 16:59
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője szerint nehéz mérkőzésnek ígérkezik a szombati Lombard Pápa elleni bajnoki – ráadásul Korhut Mihályra eltiltás miatt nem számíthat a szakember –, de alázattal és teljes odaadással ellene is csak a győzelemre gondolnak.

„Bár a pápaiak két bajnokijukat elvesztették, a Ligakupában legyőzték a Ferencvárost, bizonyítva, hogy veszélyes ellenféllel kerülünk szembe. Nagyon masszív, harcos, sokat dolgozó csapatról van szó, éppen rossz tavaszi kezdése miatt minden bizonnyal nagyon fűti őt a bizonyítási vágy. Nekünk azonban magunkkal kell foglalkoznunk, nagy alázattal és teljes odaadással kell teljesítenünk, ha ehhez odateszik a játékosaink az egyéni képességekben rejlő erényeiket, sikeresek lehetünk a Perutz-stadionban” – nyilatkozta a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a haon.hu-nak.haon.hu-nak.

A debreceni csapatnál a védelem bal oldalán meghatározó játékos hiányzik szombaton, hiszen Korhut Mihály öt sárga lapja miatt nem szerepelhet Pápán.

„Nyilván más az ember szájíze egy győztes mérkőzés után, de a Pécs-meccs már a múlt. Előretekintünk és a következő találkozón igyekszünk a meglévő hibákat minél hatékonyabban kijavítani. Egyelőre még nem döntöttük el a kollégákkal, kivel pótoljuk Misit, de biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik