NB I: Horváth Ferenc féltette a májgyulladástól játékosait

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 11:47
A pénteki Haladás–Kecskemét (1–1) NB I-es mérkőzés után a vendégcsapat vezetőedzője, Horváth Ferenc rá jellemző módon értékelte a látottakat, kiemelve, hogy a sok sárga lap miatt májgyulladástól féltette játékosait.

„Játékosom, Marko Vukaszovics valóban feldobta magát egy szabálytalanság után, de a sárga lapja indokolatlan volt, mert az ellenféltől is kaphattak volna néhányan hasonlóért figyelmeztetést. Tehetséges fiataljainknak nem használ, ha állandóan a földön fetrengenek, sokkal jobb, ha talpon maradnak” – mondta a Nemzeti Sportnak a kispadtól elküldött Horváth Ferenc.Horváth Ferenc.

„Az sem segíti a magyar futball felemelkedését, ha minden szabálytalanságért sárga lapot ad a játékvezető. Megijedtem, hogy a játékosaimnak májgyulladásuk van, annyira besárgultak. Skóciában a játékvezető a mérkőzés elején és a végén belefúj a sípjába, közte meg hadd menjen a játék” – tette hozzá a KTE vezetőedzője.

Szombathelyi kollégája, Artner Tamás szerint játékosai sokat tettek a győzelemért, de a Kecskemét szerencsésebb volt.

„Azért ne feledjük, hogy a Kecskemét szervezetten védekezett, míg mi a második félidőben lendületes támadásokat vezettünk. A kihagyott tizenegyes mellett Ugrai Rolandnak és Halmosi Péternek százszázalékos ziccere volt, de említhetném Guzmics Richárd fejesét is, amelyből gólt érhettünk volna el. Nehéz mérkőzés volt, de mondom, a tizenegyes értékesítésével könnyebbé tehettük volna a dolgunkat. Játékosaimat nem érheti szemrehányás, sokat tettek a győzelemért, de a Kecskemét szerencsésebb volt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik