Paks: Szivics nyilvánosan elnézést kért kapusától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 08:50
Tényleg elmegy Tomiszlav Szivics? A Paks szerb trénere az MTK-val szemben 1–0-ra elveszített bajnoki után meglehetősen félreérthetően nyilatkozott, elejtett félmondatában arról beszélt, hogy egyre gyakrabban jut eszébe egy Máté Péter-dal, de arra már nem válaszolt, hogy az Elmegyek című slágerről van-e szó...  

„Nem kell semmi különösre gondolni, tényleg szeretek Máté Péter-dalokat hallgatni – mondta mosolyogva Tomiszlav Szivics. – Dallamos, fülbemászó zenék. A viccet félretéve, csalódottságomban mondtam, a mérkőzés után meglehetősen feldúlt állapotban voltam. Mostanra lenyugodtam."

Sőt a szerb tréner a szombat délelőtti foglalkozáson nyilvánosan elnézést kért kapusától, Németh Gábortól, akit egy nappal korábban súlyos kritikával illetett, mondván, a kapus a sokadik súlyos hibáját követi el, nem érti, hogyan engedhette be a középre tartó lövést.

„Este visszanéztem a találkozó videofelvételét, és nyomban láttam, hogy tévedtem – folytatta Tomiszlav Szivics. – A labda nem középre ment, így reggel az öltözőben az első dolgom az volt, hogy a csapat előtt elnézést kérjek Németh Gábortól, megbántam, amit vele kapcsolatban mondtam. Gábor remek srác, nem érdemelte meg, hogy nyíltan kritizáljam, úgy korrekt, ha nyilvánosan megkövetem őt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik