Újpest: aláírta első profi szerződését a fiatal hátvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 17:53
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest 19 éves hátvédje, Molnár Sándor aláírta első profi szerződését. A fiatal futballista kétéves szerződést kötött.

A saját nevelésű hátvéd a 2011–2012-es szezonban egy Magyar Kupa-találkozón már szerepet kapott az első csapatban, a legutóbbi idényben pedig két Ligakupa-mérkőzésen és négy NB II-es bajnokin is játszott amellett, hogy az U19-es együttesben csapatkapitány volt.

„Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy profi szerződést kaptam Újpesten, hiszen 2005 óta itt vagyok, és azóta minden korosztályos bajnokságot végig is játszottam a klub színeiben. Felnőttként először az Újpest FC B 2011-es kupameccsén léptem pályára, nagyon jó érzés volt olyan fiatalon a Magyar Kupában játszani. A múlt évadban pedig az NB II-ben és a Ligakupában is szerepet kaptam. Először még csak fél órára cserélt be Víg Péter a Balmazújváros ellen idegenben, bevallom, nagyon izgultam, de biztattak az edzők és a csapattársak is. Az előző szezonból szép emlék még a DVSC elleni hazai Ligakupa-győzelem, amikor végig tudtam játszani a győztes meccset" – mesélte el Molnár Sándor karrierjének eddigi fontosabb állomásait a az ujpestfc.hu-nak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Barczi Dávid (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönből vissza), Egerszegi Tamás (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönből vissza), Fodor Marcell (Siófok, kölcsönből vissza), Jarmo Ahjupera (észt, Győri ETO FC). Az ifjúsági csapatból felkerült: Molnár Sándor
Távozik/távozhat: Naim Aarab (belga, Sint-Truiden –Belgium, próbajáték,?), Banai Balázs (?), Baranyai Ádám (?), Barczi Dávid (?), Bodnár István (?), Grégory Christ (francia, ?) Bruno Moraes (brazil, Gil Vicente – Portugália), Dombai Viktor (?), Egerszegi Tamás (?), Fodor Marcell (?), Horváth Tamás (Mezőköved-Zsóry), Floszmann Tamás (?), Alessandro Iandoli (svájci, Standard Liege – Belgium), Kálmán Zsolt (?), Kovács Dániel (?), Magos Mátyás (?), Pollák Zoltán (?), Remili Mohamed (?), Rubus Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Szélesi Zoltán (?), Szokol Zsolt (Nyíregyháza Spartacus), Tóth Bálint (?), Zamostny Balázs (Vasas)
Kiszemeltek: Víctor Jesús (spanyol, szabadon igazolható)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik