Győr: a horvát kapus elment, de visszajöhet

Vágólapra másolva!
2014.01.27. 11:05
A Győri ETO labdarúgócsapata múlt héten az NB III-as együttes Sopron elleni felkészülési meccsén tesztelte a horvát kapust, Miro Varvodicot, aki már nincs Győrben, de még nem dőlt el, hogy szerződést kötnek-e vele.

Az azeri Qarabagtól Győrbe próbajátékra érkező Miro Varvodic az ETO II Sopron elleni felkészülési meccsén védett a múlt héten. A 2–1-re megnyert meccsen a vártnál kevesebb dolga volt, de a hírek szerint magabiztosan tette dolgát, jól irányította a védelmet, és tizenegyest is védett.

Ezek után elképzelhető, hogy a kapust kereső győriek a jövőben is számítanának rá, de kérdés, hogy Varvodic vállalná-e a másodhegedűs szerepét a jelenleg első számú kapusnak számító szlovák Lubos Kamenár mögött. A horvát játékos a múlt heti edzőmeccs után elutazott, jelenleg nem készül az ETO-val, de nem zárható ki, hogy visszatér.

További változás akkor várható a keretben, ha valaki távozik, ugyanis a létszámot már nem szeretnék növelni a győriek. A mezőkövesdi kölcsönből visszatérő Kiss Máté, Linas Pilibaitis kettős jelen állás szerint marad a klubnál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése), Linas Pilibaitis (litván, Mezőkövesd – lejárt a kölcsönadási szerződése)
Távozott/távozhat: Lázok János (Paksi FC – kölcsönből vissza), Tarmo Kink (észt, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Onisor-Mihai Nicorec (román, ?), Simon András (Kecskeméti TE ?), Lazar Sztanisics (szerb, ?), Szasa Sztevanovics (szerb, visszavonult, sportigazgató lett), Tokody Tibor (visszavonult, technikai vezető lett)
Kiszemeltek: Fiola Attila (Paksi FC), Tisza Tibor (DVTK), Miro Varvodic (horvát, Qarabag – Azerbajdzsán)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik