FTC: a másik Hertha-játékos sem jön Magyarországra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.03. 12:36
A Kicker magazin szerint eldőlt, hogy Peer Kluge mellett Maik Franz sem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa. Ehelyett mindkét futballista marad Berlinben, vagy legalábbis Németországban.

Mint ismert, a Ferencváros kiszemelte a Hertha két rutinos játékosát, Peer Klugét és Maik Franzot. Előbbi maradásáról már korábban beszámoltunk, és a legfrissebb hírek szerint utóbbi sem a magyar klubot választja. A Kicker úgy tudja, mindkét labdarúgó marad Németországban, sőt, elképzelhető, hogy a Herthában.Mint ismert, a Ferencváros kiszemelte a Hertha két rutinos játékosát, Peer Klugét és Maik Franzot. Előbbi maradásáról már korábban beszámoltunk, és a legfrissebb hírek szerint utóbbi sem a magyar klubot választja. A Kicker úgy tudja, mindkét labdarúgó marad Németországban, sőt, elképzelhető, hogy a Herthában.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, Petrolul Ploiesti – Románia), Jack Tuijp (holland, ?), Mark Otten (holland, ?), Arsenio Valpoort (holland, Volendam – Hollandia, próbajáték ?)
Kiszemeltek: Maik Franz (német, Hertha BSC – Németország), Peer Kluge (német, Hertha BSC – Németország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik