DVTK: Az ellenszurkolók száma is nő - Kovács Z.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.13. 18:04
Kovács Zoltán, az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapatának sportigazgatója a klub honlapján (dvtk.eu) adott nyilatkozatában utalást tette arra, hogy a magyar futballban egyre markánsabb szerepet betöltő miskolci csapatnak nemcsak a szurkolói, hanem az ellenszurkolói is egyre többen lesznek.

„Vannak szurkolók, akik egy győzelem után az egekbe emelik a csapatot, a vereség után pedig pokolra küldik őket – nyilatkozta a sportvezető. – Én azonban nem lehetek szurkoló. Tökéletesen nyugodt vagyok, mert végigkövettem a felkészülést és a felkészülési mérkőzéseket és azt láttam, hogy a csapat nagyon jó irányba halad, jó közösség van kialakulóban, ami jó kezekben van. Sportigazgatóként a folyamatokat kell követnem, az, hogy nem sikerült az első két bajnokin nyerni, az semmit nem jelent, mert szép kilátásaink vannak. A bajnokság a harmincadik fordulóig tart, az egyharmada még előttünk áll, ezen kívül mindkét kupában versenyben vagyunk. Ahogy haladunk előre, úgy számolnak a DVTK-val egyre jobban. És nem vagyunk naivak, nem csak a szurkolók, hanem az ellenszurkolók száma is nő. Erősnek kell lenni ezen a téren is, mert nem csak nyolc mérkőzés óta nyeretlen a DVTK, hanem a negyedik helyen áll, a második legkevesebb vereséget szenvedte el és a legutóbbi nyolc mérkőzésből hat alkalommal nem kapott ki. Ez a félig tele a pohár, félig üres a pohár tipikus esete, azonban nekünk csak úgy szabad hozzáállnunk, hogy félig tele a pohár.”

Kovács Zoltán az interjúban elárulta azt is, hogy a korosztályos válogatottakhoz távozó pályaedző, Bene Ferenc pótlására már megtalálták a jelöltjüket, ám az idő nem sürgeti őket, így vélhetően csak a nyáron csatlakozik a Tomiszlva Szivics vezette szakmai stábhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik