NB I: Fantasztikus hangulat a stadion búcsúztatásán - Kondás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.26. 20:41
Az NB I-ben listavezető DVSC-Teva labdarúgócsapata hazai pályán – az Oláh Gábor utcai stadion búcsúmeccsén – ötgólos (5–0) győzelmet aratott a KTE-Phoenix Mecano ellen. Kondás Elemér szerint fantasztikus hangulat párosult a stadion búcsúztatásához, míg Bekő Balázs felkészült arra, hogy előbb-utóbb becsúszik egy vereség.

„Az első perctől támadó felfogásban léptünk fel, jöttek a helyzetek, majd ezekből a gólok, a végén már a szép megoldások is – olvasható Kondás Elemér mérkőzés utáni nyilatkozata a kecskemetite.hu klubhonlapon. – Fontos győzelem volt ez a pozíciónk megtartása szempontjából, ehhez fantasztikus hangulat párosult a stadion búcsúztatásán.”Kondás Elemér mérkőzés utáni nyilatkozata a kecskemetite.hu klubhonlapon. – Fontos győzelem volt ez a pozíciónk megtartása szempontjából, ehhez fantasztikus hangulat párosult a stadion búcsúztatásán.”

„Vártam, sajnos, hogy előbb-utóbb becsúszik egy vereség, mert amit eddig a játékosok mutattak, az több mint száz százalék – nyilatkozta a kecskemétieket irányító Bekő Balázs. – Felelősségem talán annyi lehet, hogy nem álltunk be sokkal jobban a kapunk elé védekezőbb stílusban. Az első félidőben ennek ellenére még nem működött rosszul a játékunk, de a szünet után már nem bírtuk el öt ember hiányát, nehezen is tudtam belenyúlni a meccsbe. A kiállítás után már értékelhetetlen volt a mérkőzés. Első ránézésre úgy tűnik, hogy Simon András sajnos súlyos térdsérülést szenvedett.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik